Hoe Maak Je Een Emmer?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Emmer?
Hoe Maak Je Een Emmer?

Video: Hoe Maak Je Een Emmer?

Video: Hoe Maak Je Een Emmer?
Video: hoe maak je dat??#2 hoe maak je een emmer in minecraft 2024, Maart
Anonim

De pollepel is een oud Russisch favoriet keukengerei. Het is een houten schep met een uitgesneden handvat. De pollepel was bedoeld om vloeistof uit een groot vat op te scheppen. Met de komst van de 19e eeuw verdween de behoefte aan houten schalen: de industrie begon metaal en aardewerk te produceren. Daarom hebben de meeste houten schalen nu een decoratieve functie.

Hoe maak je een emmer?
Hoe maak je een emmer?

instructies:

Stap 1

Selecteer de boom waaruit u de emmer gaat snijden. De reep moet goed gedroogd en van de juiste maat zijn.

Stap 2

Maak drie emmersjablonen van karton: bovenkant, zijkant en uiteinde.

Stap 3

Markeer op het blok de contour van het toekomstige uiteinde van de emmer volgens de gemaakte sjabloon. Ruw het uiteinde van de emmer af met een bijl.

Stap 4

Trek de omtrek van de bovensjabloon en de zijsjabloon aan beide zijden over naar het blok. Snijd het blok ook af met een bijl. Vorm het werkstuk in de vorm van een emmer.

Stap 5

Gebruik een grote ronde beitel aan de buitenkant om overtollig hout af te snijden en een handvat te vormen.

Stap 6

Selecteer het interne volume van het emmerhout met halfronde beitels en dissel. Werk de vorm van de emmer uit en verdun de zijkanten - ook met een ronde beitel.

Stap 7

Maak de buitenkant van de emmer schoon met een mes, geef het handvat en het product zelf de gewenste vorm, knip de nodige details uit de uitgesneden staart en kop van de emmer. Behandel het binnenoppervlak met cranberry.

Stap 8

Schuur de emmer. Schuur eerst de buitenkant van het product en daarna de binnenkant. Slijp niet het deel van het oppervlak waar u wilt inrijgen. Kleine stukjes hout, die tussen de vezels vallen, maken het snijgereedschap snel bot.

Stap 9

Gebruik fijne beitels om het afwerkingspatroon van het snijwerk te snijden. Bedek de afgewerkte emmer met een beschermende laag vernis of was.

Aanbevolen: