Hoe Verstoppingen In De Leiding Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Verstoppingen In De Leiding Te Verwijderen?
Hoe Verstoppingen In De Leiding Te Verwijderen?

Video: Hoe Verstoppingen In De Leiding Te Verwijderen?

Video: Hoe Verstoppingen In De Leiding Te Verwijderen?
Video: Hoe moet je een afvoer ontstoppen? Zie hoe dat moet 2024, Maart
Anonim

Meestal treden verstoppingen op in de afvoerleiding van de gootsteen, maar soms raakt de afvoerleiding van het bad of toilet verstopt. Er zijn verschillende manieren om blokkades op te heffen. Maar het is altijd beter om verstoppingen te voorkomen door preventieve methoden te gebruiken dan om de reeds gevormde verstopping op te heffen, wat veel problemen met zich meebrengt en op het meest ongelegen moment gebeurt, wanneer het gebruik van een wastafel, badkuip of toilet gewoon extreem noodzakelijk is.

Hoe verstoppingen in de leiding te verwijderen?
Hoe verstoppingen in de leiding te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Om eventuele verstoppingen te voorkomen, dient u de afvoerleidingen preventief door te spoelen met kokend water, minimaal twee keer per maand, giet er 200 gram in. frisdrank en giet vervolgens een fles 70% azijn of alkalische en zure producten die in de uitverkoop zijn. Met constante preventieve methoden zullen blokkades u niet bedreigen.

Stap 2

Als er nog steeds een verstopping in de afvoerleiding optreedt, wordt meestal een plunjer gebruikt om deze te verwijderen. Doe wat krachtig pompen en zet warm water aan.

Stap 3

Als de resultaten slecht zijn, vul dan de afvoer met een alkalische of zure oplossing van een product dat in huishoudelijke artikelen wordt verkocht. Wacht de op de verpakking aangegeven tijd af en spoel de afvoerleiding met veel warm water. Als het water niet wegloopt, probeer dan de zuiger opnieuw te gebruiken door een paar keer krachtig te pompen.

Stap 4

Bovendien kunt u een leidingkabel gebruiken, die in een cirkelvormige beweging in de buis wordt gestoken.

Stap 5

U kunt de sifon in de gootsteen en badkuip verwijderen, schoonmaken en afspoelen met een ontvettingsmiddel.

Stap 6

Voor het reinigen van afvoerbuizen worden speciale vacuümapparaten verkocht, die stevig op de buis worden geplaatst en onder druk worden gepompt. Ze zijn duur, dus als u de verstopping niet zelf kunt verhelpen, is het beter om te betalen voor de diensten van een loodgieter van de afdeling huisvesting dan om dure apparatuur aan te schaffen.

Aanbevolen: