Hoe Een Steekvlam Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Steekvlam Te Repareren?
Hoe Een Steekvlam Te Repareren?

Video: Hoe Een Steekvlam Te Repareren?

Video: Hoe Een Steekvlam Te Repareren?
Video: Kabelstoring 2024, Maart
Anonim

De steekvlam is een draagbare vlambrander die wordt gebruikt om onderdelen te verwarmen. Dit apparaat wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, dus de kans is groot dat de lamp kapot gaat. U kunt dit apparaat zelfs thuis repareren.

Hoe een steekvlam te repareren?
Hoe een steekvlam te repareren?

Het is nodig

  • - schroevendraaier;
  • - naald;
  • - draad;
  • - olie voor smering;
  • - tang.

instructies:

Stap 1

Elk gereedschap dat in het dagelijks leven wordt gebruikt, heeft zijn eigen "achilleshiel". De meest voorkomende defecten aan de steekvlam zijn onder meer het falen van de pomp, die druk opbouwt in de tank met de "brandstof", en verstopping van de jet. Iets minder vaak kunt u een storing van de afsluiters tegenkomen.

Stap 2

Onderzoek de steekvlam zorgvuldig en identificeer het probleem. Zoek indien mogelijk naar de reden die tot deze storing heeft geleid.

Stap 3

Als na het openen van de klep "brandstof" sijpelt of borrelt, maar niet goed stroomt, is het probleem geworteld in het mondstuk. Reinig het gekalibreerde gat met een naald. Als er geen resultaat is, zal dit onderdeel van de draagbare brander iets anders moeten worden schoongemaakt.

Stap 4

Schroef de jet los en probeer hem opnieuw schoon te maken. Steek vervolgens een dunne draad in de brandstofleiding, open de klep en spoel deze doorgang met benzine. Installeer na de bovenstaande procedure de jet opnieuw en repareer deze.

Stap 5

Een storing van de steekvlam kan zich uiten in het feit dat u tijdens de werking van de fakkel gesis of andere vreemde geluiden kunt horen. Het probleem is in dit geval geworteld in een storing van het pompapparaat.

Stap 6

Om een storing in verband met de werking van het pompapparaat te elimineren, schroeft u de plug los en trekt u de pomp eruit. Verwijder de spoel op de pompklep, reinig dit element van de branderstructuur van vervuiling en vervang de veer. Smeer de manchetten op de stuurpen met motorolie.

Stap 7

Als tijdens de werking van de steekvlam een vlam begint te branden van onder de steel, doof dan het vuur en verwijder vervolgens de klephendel en plug en vervang vervolgens de pakkingbuspakking van de inlaatnaald.

Aanbevolen: