Opstelling Van Een Voorstedelijk Gebied

Opstelling Van Een Voorstedelijk Gebied
Opstelling Van Een Voorstedelijk Gebied

Video: Opstelling Van Een Voorstedelijk Gebied

Video: Opstelling Van Een Voorstedelijk Gebied
Video: Vlaamse Bouwmeester over mobiliteit en stedenbouw 2024, Maart
Anonim

De buitenwijk is een favoriete plek waar het zo aangenaam is om tot rust te komen na een drukke werkweek in een grote en benauwde stad. Om ervoor te zorgen dat de rest van hoge kwaliteit is en het leven comfortabel is, moet u eerst zorgen voor de inrichting van de buitenwijken.

Opstelling van een voorstedelijk gebied
Opstelling van een voorstedelijk gebied

Landscaping is een gebied waar professionals in hun veld werken. Om een buitenwijk te regelen, kunt u een specialist bellen, uw wensen kenbaar maken, een bepaald bedrag betalen voor diensten en rustig genieten van de gecreëerde schoonheid en comfort.

Maar ten eerste kan de inrichting van de site door professionals erg duur zijn. Ten tweede is het zo leuk om met je eigen handen gezelligheid te creëren en alles met bijzondere liefde te doen, en dan te kijken hoe de met je eigen handen geplante bomen groeien, bloemperken bloeien en prachtige lantaarns aan het einde van de tuin schijnen. Daarom kunt u een buitenwijk volledig onafhankelijk uitrusten, het belangrijkste is om te weten waar u alles moet beginnen.

Pak een groot, blanco A-4 vel papier. Markeer er alles op wat u op uw land zou willen zien. Teken een huis, een badhuis, tuinhuisjes, bloembedden, alle bomen, struiken die je wilt planten. Bedenk hoe u de paden regelt waar u een zwembad, een barbecue-oven plaatst. Over het algemeen moet je alles tot in het kleinste detail op papier uittekenen. Dat is alles. Je planning is klaar. Het is tijd om uw droom waar te maken.

Om te beginnen heb je een notitieboekje, een rekenmachine en een laptop met internettoegang nodig. Zie hoeveel bouwmaterialen, zaailingen en al het andere dat u nodig hebt om een buitenwijk uit te rusten volgens de geplande plankosten. Schrijf alles op een stuk papier, maak een schatting en ga verder met de directe indeling van een perceel in de buitenwijken.

Verwijder alle oude beplanting, vervallen gebouwen, indien aanwezig op het land, egaliseer het hele gebied. Maak een opmaak van alle gebouwen, bestel het benodigde materiaal. In feite zou de inrichting van de site moeten beginnen met de constructie, omdat dit een nogal arbeidsintensief onderdeel is. Bovendien blijft er na de bouw afval op de site achter, daarom is het beter om de inrichting van de groene zone, recreatiegebieden, bloembedden, paden, lantaarns uit te stellen totdat de hoofdconstructie is voltooid.

En nu is het moment aangebroken dat je het huis hebt afgemaakt. Het is tijd om verder te gaan regelen. Verwijder bouwafval. Werk vervolgens verder volgens het geplande plan. Stap voor stap kunt u bloemperken en bloemperken aanleggen, paden maken, bomen en struiken planten, hagen gemaakt van druiven of hop, een zwembad installeren, een barbecueoven, een zandbak voor kinderen, een groen tapijt van een grasveld voor het huis, een golfbaan …

Mee eens, het is leuk om naar je eigen buitenwijk te komen, uitgerust met je eigen handen en een pauze te nemen van de drukte van de stad, in stilte te zijn, te genieten van het zingen van leeuweriken, de bittere alsem en weidegrassen te ruiken.

Aanbevolen: