Hoe Zich Te Ontdoen Van Suikerzilvervisjes

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Suikerzilvervisjes
Hoe Zich Te Ontdoen Van Suikerzilvervisjes

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Suikerzilvervisjes

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Suikerzilvervisjes
Video: Ik Legde Dit In De Hoeken Van Mijn Huis En De Volgende Ochtend Waren Alle Kakkerlakken Dood 2024, Maart
Anonim

Suikerzilvervis is een klein insect dat behoort tot de orde van de borstelstaarten. Het leeft in menselijke woningen en in magazijnen met voedsel, en het insect is ook te vinden in bibliotheken en archieven, vooral als ze zich in een vochtige kelder bevinden. De zilvervis is van 1 tot 2 cm lang, het lichaam is plat in de vorm van een langwerpige druppel, bedekt met zilverachtige schubben. Om van insecten af te komen, moeten complexe maatregelen worden genomen om vocht te elimineren.

Hoe zich te ontdoen van suikerzilvervisjes
Hoe zich te ontdoen van suikerzilvervisjes

Het is nodig

  • - thermische ventilator;
  • - chloorhoudend middel;
  • - kopersulfaat;
  • - extra ventilatieschachten;
  • - insecticide aerosolen.

instructies:

Stap 1

Om suikerzilvervisjes te bestrijden, moet u activiteiten uitvoeren die vocht helpen elimineren, aangezien insecten hun eieren leggen op vochtige en warme plaatsen. Zorg voor extra ventilatie en reinig bestaande ventilatieschachten om vocht te elimineren. Droog alle vochtige ruimtes in het appartement met een warmteventilator. Door alle hoeken in de woning te drogen, verlos je het broed van nieuwe insecten. De gelegde eieren gaan gewoon dood als ze hun vochtige omgeving kwijtraken.

Stap 2

Suikerzilvervisjes kunnen alleen overleven bij temperaturen van plus 21-27 graden. Voer een kortetermijnkoeling van het appartement uit. Dit is vrij eenvoudig te doen in het koude seizoen. Zet alle ramen en balkondeuren 2 uur open. Dit zal niet alleen bijdragen aan de vernietiging van eierkoppelingen, maar ook aan het vernietigen van volwassen insecten.

Stap 3

Voer een algemene schoonmaak van de kamer uit. Reinig alle hoeken van schimmel als het blijkt uit aanhoudende vochtigheid. Verdun hiervoor een sterke oplossing van een chloorhoudend middel, behandel alle met schimmel bedekte gebieden, breng een oplossing van kopersulfaat aan, droog met een warmteventilator.

Stap 4

Als uw appartement een grote bibliotheek heeft, besteed er dan speciale aandacht aan zodat alle boeken droog zijn. Maak hiervoor extra ventilatie in de bibliotheek, open alle kasten, droog met een thermische ventilator. Als je boekenplanken heel dicht bij de muur staan, schuif ze dan 30 cm naar achteren zodat de boeken niet vochtig worden van de muren. Til ze ook zoveel mogelijk van de vloer. Suikerzilvervissen kunnen binnen enkele maanden enorme boekenkasten verpesten.

Stap 5

Gebruik naast het drogen van de kamer insectendodende spuitbussen. Behandel alle muren ermee, met bijzondere aandacht voor gebieden die onderhevig zijn aan vocht. Ventileer na twee uur de ruimte met een doorgaande luchtstroom.

Aanbevolen: