Hoe De Radio In Een Appartement Uit Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Radio In Een Appartement Uit Te Zetten?
Hoe De Radio In Een Appartement Uit Te Zetten?

Video: Hoe De Radio In Een Appartement Uit Te Zetten?

Video: Hoe De Radio In Een Appartement Uit Te Zetten?
Video: Снял призрака! В квартире у подписчика! Took off the ghost In the apartment! at the subscriber! 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig gebruiken maar weinig mensen een stationaire radio die standaard in elk appartement is geïnstalleerd. Deze service wordt echter regelmatig opgenomen in de energierekening. Om niet te veel te betalen van jaar tot jaar, zet u de radio in uw appartement uit.

Tegenwoordig gebruiken maar weinig mensen een stationaire radio
Tegenwoordig gebruiken maar weinig mensen een stationaire radio

Het is nodig

Paspoort, geld

instructies:

Stap 1

Ga naar het radionetwerkkantoor van je stad. Daar krijg je een aanvraag om de radio uit te zetten en een betalingsbewijs voor deze dienst (het bedrag is vrij klein). De applicatie moet aangeven hoeveel radiopunten in uw appartement. Dit leidt velen tot een doodlopende weg, omdat stopcontacten vaak verborgen zijn achter meubels of onder vloeren, en hun locatie al lang door iedereen is vergeten. Schrijf in dit geval gewoon dat je 1 stopcontact hebt.

Stap 2

Betaal voor de uitschakelservice. U kunt dit doen in Sberbank zonder commissie of in een andere bank (ze hebben mogelijk al een extra bedrag aan commissie).

Stap 3

Daarna keert u weer terug naar het ontvangstvenster van de radionetwerkpopulatie en verstrekt u uw paspoort, aanvraag, betalingsbewijs, bewijs van niet-achterstallige betaling voor bedrade radio.

Stap 4

Als alle documenten in orde zijn, zal de telefoniste een dag afspreken waarop een elektricien naar u toe moet komen om de radio direct uit te zetten.

Stap 5

Op de afgesproken dag zal de elektricien de aanwezigheid van een radiopunt in het appartement controleren (indien aanwezig) en de verbinding verbreken. Na het werk zal hij een melding afgeven waarin wordt bevestigd dat u nu geen radiopunt heeft en dat daarom de maandelijkse kosten ervoor niet in rekening worden gebracht. Deze melding moet u doorgeven aan de ZhSK of ZhKO.

Stap 6

Het in rekening brengen van de vergoeding wordt beëindigd vanaf de datum van ontvangst van de aanvraag voor het afkoppelen van het radiotoestel.

Aanbevolen: