Hoe Krijg Je Gratis Elektriciteit?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Gratis Elektriciteit?
Hoe Krijg Je Gratis Elektriciteit?

Video: Hoe Krijg Je Gratis Elektriciteit?

Video: Hoe Krijg Je Gratis Elektriciteit?
Video: Free Energy Magnet Motor fan used as Free Energy Generator "Free Energy" light bulb! 2024, Maart
Anonim

Gratis elektriciteit krijgen is niet altijd frauduleus. Als de hoeveelheid energie die moet worden opgewekt klein is, of als we het hebben over een experiment, kun je gratis elektriciteit krijgen zonder de wet te overtreden.

Hoe krijg je gratis elektriciteit?
Hoe krijg je gratis elektriciteit?

instructies:

Stap 1

Koop een zaklamp met een ingebouwde elektrische generator. Probeer geen nep tegen te komen: soms worden onder het mom van dergelijke lampen gewone lampen verkocht, met batterijen, en is de generator nep. Verwar gecombineerde lampen niet met hen, waarbij u met de schakelaar de energiemodus kunt selecteren: van batterijen of van een generator. Nadat u de lantaarn zorgvuldig hebt gedemonteerd, haalt u de draden uit de generator en zet u het apparaat in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Door nu extern een gelijkrichter met filter aan te sluiten, kunt u elektriciteit opwekken voor laagvermogenbelastingen die geschikt zijn voor de voedingsspanning. Als een fiets met generator wordt gebruikt in plaats van een zaklamp, zal de gelijkrichter een halfgolfgelijkrichter moeten gebruiken, aangezien een van de klemmen van de dynamo is verbonden met het fietsframe.

Stap 2

Pak een elektromotor uit een kinderspeelgoed en monteer op zijn as een propeller met een diameter van ongeveer 15 centimeter. In de wind zal deze structuur elektriciteit opwekken. Hoewel de spanning aan de uitgang van de motor constant is, is deze pulserend. Het is niet voldoende om gewoon een filtercondensator parallel aan een dergelijke generator aan te sluiten, er is een halfgolfgelijkrichter nodig, die voorkomt dat de condensator in de pauzes tussen pulsen door de motor ontlaadt. Als het de bedoeling is om batterijen van het apparaat op te laden, is er ook een gelijkrichter nodig (deze vervangt het tegenstroomrelais) en er is ook een weerstand of gloeilamp nodig om de laadstroom tot een acceptabele waarde te beperken.

Stap 3

Het is onmogelijk om thuis een zonnebatterij met een hoog rendement te maken. Je kunt alleen een ineffectieve koperoxide-fotocel maken, of een kant-en-klare silicium-zonnebatterij kopen, of veel diodes in glazen behuizingen parallel schakelen die goed licht doorlaten (bijvoorbeeld type D2). Eén zonnecel produceert een spanning van ongeveer 0,5 V en de maximale laadstroom is afhankelijk van de oppervlakte van het apparaat. Sluit de elementen parallel aan om meer stroom te krijgen, en in serie om meer spanning te krijgen. Een gecombineerde, serie-parallelle aansluiting is ook toegestaan, waardoor u zowel de spanning als de stroom kunt verhogen. Als de zonnebatterij de batterij zal opladen, zoals in het vorige geval, zorg dan voor een diode die voorkomt dat de batterij ontlaadt via de zonnebatterij als er geen licht is, evenals een stroombegrenzende weerstand of een gloeilamp.

Stap 4

Om een thermokoppel te maken, neem je twee koperdraden, bak ze elk in een kaarsvlam om er een oxidelaag op te vormen, en bevestig ze dan kruiselings op een vuurvaste houder zodat ze elkaar nauwelijks raken op het snijpunt. Verwarm een van de draden roodgloeiend en laat de andere koud - spanning zal verschijnen. Als u enkele tientallen van dergelijke thermokoppels in serie aansluit, is het mogelijk om er een LED van te voeden, en als u ze verwarmt met brandend puin, is de elektriciteit die ze genereren gratis. Toegegeven, het rendement van een dergelijke installatie zal extreem laag blijken te zijn.

Aanbevolen: