Een Perceel Te Huur Registreren?

Inhoudsopgave:

Een Perceel Te Huur Registreren?
Een Perceel Te Huur Registreren?

Video: Een Perceel Te Huur Registreren?

Video: Een Perceel Te Huur Registreren?
Video: Mijn appartement in Antalya - goedkoop gekocht van een ontwikkelaar - videobeoordeling 2024, Maart
Anonim

De belangrijkste vorm van landgebruik is tegenwoordig pacht. Verwerving van het recht om het te leasen is een reële kans om het land te ontwikkelen. En de uitvoering van dit recht is de belangrijkste voorwaarde voor het ontstaan van nieuwe vastgoedobjecten. Lease van percelen kan op korte termijn tot vijf jaar of op lange termijn - tot 49 jaar.

Een perceel te huur registreren?
Een perceel te huur registreren?

instructies:

Stap 1

Leasen Een leasen gaat meestal gepaard met een aantal technische en juridische zaken. Vaak ontstaan er controversiële situaties. Om dit te voorkomen, moet je veel nuances kennen. Ten eerste worden er aanbestedingen gehouden voor de verkoop van pachtrechten voor deze grond. Iedereen die de hoogste huurprijs noemt, krijgt het recht om een contract af te sluiten.

Stap 2

Als er een kapitaalstructuur op deze site is, kan de eigenaar de grond eronder pachten zonder een veiling te houden voor een periode van 25 tot 49 jaar. Bij gebreke hiervan wordt de huurovereenkomst voor een kortere periode aangegaan, tot maximaal vijf jaar. Percelen grenzend aan gemeenschappelijke grond kunnen ook worden gehuurd voor een periode van maximaal één jaar.

Stap 3

Registratie van een perceel voor verhuur, of het nu voor lange of korte termijn is, heeft een bepaalde volgorde. Je zult veel instanties moeten omzeilen. In dit geval kunt u het beste de hulp inroepen van een advocaat die op dit specifieke gebied werkzaam is. Tegenwoordig zijn veel bedrijven gespecialiseerd in kwesties die verband houden met de huur van grond. U hebt bijvoorbeeld alleen de hulp van een dergelijk bedrijf nodig bij het oplossen van de kwestie van het verkrijgen van toestemming voor deze transactie van het Department of Land Resources.

Stap 4

Het is belangrijk om te weten dat voor alle wijzigingen die zijn ontstaan na de ondertekening van de erfpachtovereenkomst, een aanvullende overeenkomst op de hoofdovereenkomst moet worden afgesloten. En in sommige gevallen is een vast abonnement vereist.

Over het algemeen zijn er veel verschillende subtiliteiten bij het beslissen over het huren van een perceel. Ook als je theoretisch goed onderlegd bent, kun je niet zonder de kennis van professionals.

Aanbevolen: