Hoe Win Je Een Appartement Win

Inhoudsopgave:

Hoe Win Je Een Appartement Win
Hoe Win Je Een Appartement Win

Video: Hoe Win Je Een Appartement Win

Video: Hoe Win Je Een Appartement Win
Video: SCHOOL APARTMENTS | Best Tips and Tricks for Rushing and Defending | PUBG MOBILE 2024, Maart
Anonim

Huisvesting is voor veel mensen het belangrijkste probleem. Door financiële problemen wordt het vaak onmogelijk om een appartement te kopen. Daarom worden er verschillende loterijen gehouden, waarbij als hoofdprijs gratis vierkante meters worden beloofd.

Hoe win je een appartement
Hoe win je een appartement

Het is nodig

"Betaalbare huisvesting" loterijticket

instructies:

Stap 1

Koop een kaartje voor de All-Russian Lottery "Affordable Housing", die appartementen in alle regio's van Rusland verloot. De geschatte kosten zijn 100 roebel.

Stap 2

Let op de voorkant van het kaartje. Naast decoratieve elementen moet er een markering van de tekening zijn, de naam van de loterij en informatie over het tijdstip van de trekking: de tweede zondag van elke maand.

Stap 3

Merk op dat er aan de rechterkant twee gouden munten zijn, je hoeft ze niet aan te raken of te openen. Dit wordt ook aangegeven door het opschrift verticaal aan de rand van het ticket: "De pincode niet wissen". Deze informatie is technisch van aard en heeft uitsluitend betrekking op het drukproces. Tickets waarvan het technische veld is gewist, worden als beschadigd beschouwd.

Stap 4

Het ticket bevat twee spellen die onafhankelijk van elkaar zijn. Je kunt winnen in het ene spel, maar niet winnen in het andere, je kunt in beide winnen, dan worden de winsten bij elkaar opgeteld.

Stap 5

Het speelveld nummer 1 heet "Huisnummer". Wis de beschermlaag in het spelvenster "Huisnummer". U ziet een nummer van acht cijfers. Als het huisnummer van uw ticket samenvalt met het winnende nummer dat is getrokken in de huidige trekking, dan wint dit ticket een appartement of het contante equivalent van de waarde ervan - 2.500.000 roebel. In dit geval moeten alle getallen in een strikte volgorde overeenkomen, van links naar rechts.

Stap 6

Het speelveld nummer 2 heet "Chance". Wis de beschermlaag in dit veld. Als u het woord "Chance" met een vijfcijferig nummer in het venster ziet, zal dit lot deelnemen aan speciale prijsverlotingen die worden georganiseerd door de vijfcijferige nummers in dit venster. Deze trekkingen worden onmiddellijk na de hoofdtrekking gehouden en hun resultaten worden in één tabel gepubliceerd. Als het vijfcijferige nummer in het veld Kans overeenkomt met het winnende nummer, is het ticket gewonnen. Hier kunt u ook een appartement of het equivalent daarvan in contanten winnen.

Stap 7

Als u in het venster van het tweede speelveld de woorden "Chance ahead" leest, eindigt het tweede spel voor dit ticket zonder winst.

Stap 8

De uitbetaling of verstrekking van winsten wordt uitgevoerd na de publicatie in de media van de resultaten van deze trekking, maar niet later dan drie maanden vanaf de datum waarop het lot is overhandigd aan de loterij-exploitant - het bedrijf Nationale Loterijen.

Stap 9

Stuur het origineel van het winnende lot per aangetekende of waardevolle brief naar de organisator van de loterij, zijn adres is te vinden op: https://dostupnoezhilie.ru/ in de sectie "Contacten".

Stap 10

De officiële resultaten van alle trekkingen zijn te vinden in de "Rossiyskaya Gazeta", op de bovengenoemde website, evenals in postkantoren in het hele land, waar deze tickets worden verkocht.

Aanbevolen: