Hoe Benzine Te Wassen?

Inhoudsopgave:

Hoe Benzine Te Wassen?
Hoe Benzine Te Wassen?

Video: Hoe Benzine Te Wassen?

Video: Hoe Benzine Te Wassen?
Video: 5 veel gemaakte fouten bij het wassen van de motor | AUTODOC 2024, Maart
Anonim

Benzine en andere vettige vlekken zijn lastig, vooral als ze op kleding of meubels worden aangetroffen. Maar als u tijdig de nodige maatregelen neemt, zijn er kansen om van dergelijke vlekken af te komen.

Hoe benzine te wassen?
Hoe benzine te wassen?

instructies:

Stap 1

Probeer het bevlekte item in de afwasmiddeloplossing te weken. Beter als het een product is met een uitstekende vetverwijdering. Laat het kledingstuk een paar uur liggen en was het daarna grondig in warm water en afwasmiddel. Vergeet niet om direct na het spotten te weken.

Stap 2

Strooi het krijt over de vlek. Laat de kleding 2-3 uur aan en schud dan het krijt eraf. Als het gewenste resultaat niet is bereikt, herhaal deze handeling dan meerdere keren. Herhaal de procedure met een grote hoeveelheid zout.

Stap 3

Koop Antipyatin-zeep in een huishoudelijke chemische winkel. Schuim de vlekken ermee op en laat het een paar minuten intrekken. Was daarna je kleding zoals je gewend bent. Herhaal de procedure indien nodig. Als het item erg kwetsbaar is en niet kan worden gewassen, probeer het dan schoon te maken met bloem. Neem hiervoor aardappelmeel en verwarm het. Strooi vervolgens royaal over de vlek met verwarmde vlokken. Reinig na een half uur het besmette gebied van meel en doe het allemaal opnieuw. Vergeet niet om een witte doek onder het oppervlak van de vlek te leggen.

Stap 4

Breng verdunner of kerosine aan op het oppervlak van de vlek. Was daarna je kleding zoals je gewend bent: met de hand of in de wasmachine. Onthoud dat zelfs met een positief resultaat er één onaangenaam moment zal blijven: de geur van olieproducten, die heel moeilijk te verwijderen is.

Stap 5

Voeg een verscheidenheid aan wasverzachters en geuren toe aan je was. Voel je vrij om deze procedure te herhalen. Nadat het artikel is gewassen, moet u het buiten ophangen - de wind zal gedeeltelijk helpen om de onaangename geur kwijt te raken.

Aanbevolen: