Hoe Maak Je Je BH Witter?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je BH Witter?
Hoe Maak Je Je BH Witter?

Video: Hoe Maak Je Je BH Witter?

Video: Hoe Maak Je Je BH Witter?
Video: How To Float // Turn Builds Invisible In Fortnite Chapter 2 2024, Maart
Anonim

Ondergoed wordt aanbevolen om dagelijks te worden vervangen en daarom wordt het vaker gewassen dan bovenkleding. Als je weinig water hebt dat geel wordt of donkerder wordt bij verhitting, kan je beha zijn oogverblindende witheid verliezen. U kunt het op verschillende manieren in zijn oorspronkelijke kleur terugbrengen.

Hoe maak je je BH witter?
Hoe maak je je BH witter?

Het is nodig

  • - zuurstofbleekmiddel;
  • - vlekkenverwijderaar;
  • - poeder met optische witmaker;
  • - Frisdrank;
  • - waterstof peroxide;
  • - azijnzuur.

instructies:

Stap 1

Neem zuurstofbleekmiddel. Je kunt het kopen bij een ijzerhandel. Lees de gebruiksaanwijzing. Meestal zijn deze producten geschikt voor alle soorten stof. Giet warm water in een bak en voeg de aanbevolen dosering bleekmiddel toe. Los de korrels goed op en dompel het product pas daarna onder in de vloeistof. Laat het 15-30 minuten intrekken. Als de beha erg donker is, verhoog dan de tijd tot 2-3 uur. Was het dan met poeder.

Stap 2

Als de beha decoratieve elementen van een andere kleur heeft, gebruik dan een moderne vlekkenverwijderaar. Het ververst de witte kleur, maar bederft tegelijkertijd de felle kleuren van de afbeelding of ruches niet. Voeg het bij elke wasbeurt toe als je kraanwater van slechte kwaliteit is.

Stap 3

Waterstofperoxide heeft ook een licht blekend effect. Voeg 2-3 eetlepels vloeistof per liter warm water toe. Week je ondergoed een nacht in deze oplossing. Zorg ervoor dat je 's ochtends je was doet. Azijnzuuroplossing werkt op dezelfde manier (2 eetlepels per liter water).

Stap 4

Normaal poeder dat optische witmakers bevat, helpt de kleur van je ondergoed op te frissen. Maar het is vermeldenswaard dat alleen hoogwaardige wasmiddelen kleding goed wassen, dus kies er een uit de middelste prijscategorie. Het is onpraktisch om een goedkoop poeder te gebruiken, er zitten weinig actieve componenten in, waardoor het resultaat niet altijd de verwachtingen rechtvaardigt.

Aanbevolen: