Hoeken Voor Een Hoekbank Naaien

Inhoudsopgave:

Hoeken Voor Een Hoekbank Naaien
Hoeken Voor Een Hoekbank Naaien

Video: Hoeken Voor Een Hoekbank Naaien

Video: Hoeken Voor Een Hoekbank Naaien
Video: Hoe vierkante hoeken te naaien - Bekleding Basics Autobekleding 2024, Maart
Anonim

Om ervoor te zorgen dat uw meubels lang meegaan, kunt u er speciale hoezen op naaien. Met behulp hiervan verlengt u niet alleen de levensduur van uw bank, maar kunt u bij renovatie ook de kleur en stijl van het interieur veranderen. Het is alleen voldoende om de hoezen te vervangen - en het meubilair zal worden omgevormd tot een nieuw exemplaar.

Hoeken voor een hoekbank naaien
Hoeken voor een hoekbank naaien

Het is nodig

  • de doek
  • Schaar
  • Draden
  • Naaimachine

instructies:

Stap 1

Voordat u bankhoezen naait, moet u beslissen over de hoeveelheid stof voor hen. De eenvoudigste manier om het gebied van de benodigde stof te achterhalen, is door de zogenaamde ruwe hoezen van onnodige stof te naaien. Om dit te doen, kunt u oude lakens of gewone katoenen stof gebruiken. Vervolgens moet u de benodigde onderdelen rechtstreeks op de bank snijden en de stof op de kussens en zijkanten van de bank aanbrengen.

Stap 2

Vervolgens moeten de uitgesneden delen met de hand op de bank worden geveegd, op maat worden aangepast en onnodige worden afgesneden. Het snijden van onderdelen is altijd gemakkelijker dan het aanbrengen ervan, dus u moet zeer voorzichtig zijn bij het monteren en alle moeilijke plaatsen zorgvuldig opmeten.

Stap 3

Nadat de ruwe omslagen klaar zijn, moeten ze voorzichtig worden opengescheurd. Zo heb je kant-en-klare bekledingspatronen voor je bank.

Stap 4

Dan moet je de stof voor de omslagen "voor het definitieve exemplaar" kiezen. Voor bankhoezen is het beter om een dichte, niet te rekbare stof te gebruiken. Als je huisdieren hebt, kies dan een stof met een textuur die niet aan de vacht plakt.

Stap 5

Nadat de omslagen zijn gesneden, moeten ze op een typemachine worden genaaid. Als het de bedoeling is dat de hoezen vaak worden verwijderd, moet u nadenken over de sluiting. Je kunt een rits innaaien, of je kunt hoezen maken met knopen of stropdassen.

Aanbevolen: