Hoe Een Pincet Te Slijpen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pincet Te Slijpen
Hoe Een Pincet Te Slijpen

Video: Hoe Een Pincet Te Slijpen

Video: Hoe Een Pincet Te Slijpen
Video: Hoe slijp je of scherp je een pincet met Easysharp Xtra.flv 2024, Maart
Anonim

Het slijpen van manicuregereedschappen is een zeer verantwoordelijke en serieuze zaak. Ze zijn tenslotte allemaal vrij klein. En bovendien moet deze procedure correct worden uitgevoerd. De levensduur van het gereedschap en de mogelijkheid van een juiste werking zijn immers afhankelijk van de kwaliteit van het slijpen.

Hoe een pincet te slijpen
Hoe een pincet te slijpen

Het is nodig

  • pincet;
  • slijpmachine;
  • diamant gecoate staaf

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om je nagelknipper te slijpen is door ze naar een speciale werkplaats te brengen. Letterlijk 5-10 minuten en alles is klaar. De kosten van een dergelijke service variëren van 200 tot 300 roebel. Er zijn echter ambachtslieden die de procedure voor het slijpen van gereedschap thuis liever zelf uitvoeren. En ze gebruiken het op verschillende manieren.

Stap 2

Een van de gemakkelijkste opties is om een gewoon blok te gebruiken om keukenmessen te slijpen. Dan is de tang wijd open en langzaam, heel voorzichtig, beginnen ze te slijpen. Tegelijkertijd mogen bewegingen niet te scherp zijn. Alles moet zeer zorgvuldig gebeuren. Nadat u klaar bent, kunt u de kwaliteit van het werk controleren door iets te knippen. In de regel wordt de scherpte van de tang gecontroleerd op polyethyleen.

Stap 3

Een andere manier is om het pincet te slijpen op speciale semi-professionele apparatuur. Als je een mini grinder in huis hebt, dan is dit wat je nodig hebt. Klem het eerder geopende pincet in een speciale gleuf en begin ze te slijpen met een speciaal slijpwiel (bij voorkeur met diamantcoating). Evenzo moet voorzichtigheid worden betracht bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Stap 4

Als u een pincet wilt slijpen, wat een klem is, dat wil zeggen, ze gaan niet wijd open, dan kunt u een gewone ijzerzaag gebruiken. Nogmaals, alle bewegingen moeten duidelijk en nauwkeurig worden gemeten. Als je het overdrijft met slijpen, zal het pincet de huid gewoon scheuren, niet bijten. En dit maakt het op zijn beurt moeilijk om een perfecte manicure te maken. En dit betekent dat het pincet niet langer geschikt is om te werken.

Stap 5

En natuurlijk heeft niemand de goede oude manier om gereedschappen met schuurpapier te slijpen afgeschaft. Deze methode zal nog zachter zijn dan de vorige. Omdat de kans dat je het gereedschap verpest door het te slijpen met schuurpapier vrij klein is. De hele procedure wordt als volgt uitgevoerd: met een pincet begin je op een vel schuurpapier te bijten. Nadat je dit meerdere keren hebt gedaan, controleer je de kwaliteit van het slijpen op polyethyleen. Als het goed snijdt, ben je klaar.

Aanbevolen: