Hoe Breimachines Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Breimachines Te Kiezen?
Hoe Breimachines Te Kiezen?

Video: Hoe Breimachines Te Kiezen?

Video: Hoe Breimachines Te Kiezen?
Video: Wat moet u weten bij het kiezen van uw eerste breimachine deel I 2024, Maart
Anonim

Ondanks het moderne hectische ritme van het leven, houden veel vrouwen tegenwoordig van handwerken - naaien, breien. Sommigen vinden hun roeping in deze hobby en beginnen nauw betrokken te raken bij het maken van kleding. Met de breimachine kunt u een moeizaam proces automatiseren. Het zal u helpen interessante en unieke breigoederen te maken. Tegenwoordig bieden fabrikanten een breed scala aan breimachines: enkele en dubbele lus, mechanische ponskaart en elektronische. Laten we eens kijken hoe we de juiste breimachines kunnen kiezen om niet in de war te raken tussen zo'n verscheidenheid aan machines.

Hoe breimachines te kiezen?
Hoe breimachines te kiezen?

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst met welk doel u een aankoop doet. Als het breien op een typemachine nieuw voor u is en u wilt proberen voor uzelf en uw gezin te breien, dan is het beter om een eenvoudige machine met één lus te kopen. Het is veel gemakkelijker om op zo'n machine te beginnen met breien. U kunt kiezen voor een goedkoop binnenlands model, maar als u voldoende geld heeft, is het beter om een geïmporteerd model te kiezen. Geïmporteerde breimachines zijn gemakkelijker in te stellen en veel gemakkelijker te leren.

Stap 2

Als je al eens breien met enkele lus hebt geprobeerd en betere resultaten wilt bereiken, zoals het breien van ingewikkelde artikelen of kleding die te koop is, kies dan een machine met dubbele lus. De tweede fontein breidt de mogelijkheden van de machine aanzienlijk uit. U kunt dus bijvoorbeeld een dubbelzijdige stof krijgen en bij het breien van sokken en handschoenen - producten zonder naden. Daarnaast kun je voor zo'n machine extra apparaten aanschaffen, waardoor je werk nog leuker en afwisselender wordt. Patroonapparaat, automatische kleurwisselaar, verschillende wagens: hoe meer ervaring je hebt met breien, hoe interessanter het voor je zal zijn om deze extra apparaten te gebruiken.

Stap 3

Zowel machines met één als met twee circuits zijn zowel mechanisch als elektronisch. Op een mechanische machine wordt gebreid met een ponskaart. Het patroon wordt erop aangebracht in de vorm van gaten die in een bepaalde volgorde zijn gevuld. Het apparaat verwerkt de kaart en geeft de informatie door aan de naalden, die werken volgens het patroon op de ponskaart. De elektronische machines werken via de software die op de computer is geïnstalleerd. Met het programma kunt u producten direct langs de opgegeven contouren breien. Elektronische breimachines werken op het netwerk, daarom moet u bij het kopen van een dergelijke machine een ononderbroken stroomvoorziening aanschaffen om de machine te beschermen tegen spanningspieken.

Stap 4

Koop uw auto alleen in gespecialiseerde winkels. Zo koopt u een kwalitatief en betrouwbaar model en kunt u bij pech onder garantie terecht voor reparatie. Welke auto u ook kiest, u doet een zeer nuttige aankoop en wellicht kan dit het begin zijn van je eigen zaak.

Aanbevolen: