Hoe Een Naadsleutel Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Naadsleutel Te Kiezen?
Hoe Een Naadsleutel Te Kiezen?

Video: Hoe Een Naadsleutel Te Kiezen?

Video: Hoe Een Naadsleutel Te Kiezen?
Video: Wat als je een lege batterij voor Keyless Entry hebt? | Sjoerds Weetjes #135 | Autovisie 2024, Maart
Anonim

Om je op de winter voor te bereiden en te bewaren, heb je niet alleen een goed recept en groenten nodig, maar ook een hoogwaardige sluitsleutel, die ervoor zorgt dat microben niet in de potten komen voordat ze worden geopend. In winkels is er een brede selectie van naadsleutels - van halfautomatisch tot volledig automatisch.

Hoe een naadsleutel te kiezen?
Hoe een naadsleutel te kiezen?

instructies:

Stap 1

Houd bij het kiezen van een felssleutel rekening met het type mechanisme en de felsmethode die qua gemak, kwaliteit en prijs bij u past. Automatische sleutels zijn dus heel gemakkelijk te gebruiken en helpen om de pot in slechts een halve minuut vast te zetten: nadat je het deksel op de pot hebt geplaatst, plaats je de sleutel erop en druk je meerdere keren op de hendel. Een van de meest populaire onder huisvrouwen, de halfautomatische naadsleutel moet meerdere keren in een cirkel worden gedraaid, maar als de hals van het blik ongelijk blijkt te zijn, kan een dergelijke sleutel het blikje niet goed sluiten met behoud. De slakkensleutel rolt de blikken iets langer op, want nadat de rotatie is voltooid, moet deze in de tegenovergestelde richting worden gedraaid. Het voordeel van een dergelijke sleutel is dat de randen van het deksel gelijkmatig tegen het blik worden gedrukt, evenals het feit dat u met deze sleutel de tegenovergestelde handeling kunt uitvoeren - om de deksels van het blik te verwijderen.

Stap 2

Een van de meest betrouwbare, maar tegelijkertijd dure, is de naadsleutel die is uitgerust met twee rollen. Zo'n sleutel met kleminrichtingen fixeert de pot, door de schroef te draaien en op de handgrepen te drukken, buigt het de randen van het deksel naar de pot en sluit vervolgens, na cirkelvormige bewegingen, de container hermetisch af. Zo'n sleutel wordt uw betrouwbare assistent en zal vele jaren dienst doen.

Stap 3

U kunt een van de genoemde naaimachines kiezen, maar onthoud het belangrijkste - de naadsleutel moet sterk en van hoge kwaliteit zijn, de handgrepen moeten gemakkelijk en zonder veel moeite kunnen draaien en ook comfortabel in de palm van uw hand passen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat gegroefde sleutels meer geschikt zijn voor vrouwen, omdat ze minder fysieke inspanning vergen om op te rollen. Handen worden heel snel moe van alle naadsleutels en machines die zijn uitgerust met speciale schroeven.

Stap 5

U kunt de kwaliteit van de naadsleutel als volgt controleren: controleer na het sluiten van het blik het deksel; het mag geen deuken, stoten en andere onregelmatigheden hebben. Een glad deksel, hermetisch tegen de pot gedrukt, is een garantie dat de conservering met succes wordt bewaard en dat de sleutel zijn taak heeft volbracht.

Stap 6

Probeer het deksel te verplaatsen: het mag niet van positie veranderen, zelfs niet met de grootste inspanning van uw kant. Draai de pot ook ondersteboven: als er bellen uit het deksel opstijgen of vloeistof lekt, is de conservering daarom slecht gesloten en is de sleutel van zeer slechte kwaliteit. Herhaal vervolgens de procedure en schroef de pot opnieuw vast.

Aanbevolen: