Hoe Een Schuur Inrichten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schuur Inrichten?
Hoe Een Schuur Inrichten?

Video: Hoe Een Schuur Inrichten?

Video: Hoe Een Schuur Inrichten?
Video: Mijn kleine maar super efficiënte werkplaats! 2024, Maart
Anonim

Een schuur is een niet-residentieel gebouw voor huishoudelijke behoeften. De registratie vindt plaats samen met het huis en de grond. Als de schuur zich in de buurt van een flatgebouw bevindt en al 15 jaar of langer in gebruik is, en ook als de schuur een kapitaalfundering heeft, kan deze worden uitgevaardigd door een gerechtelijk bevel in overeenstemming met artikel 234 van het burgerlijk wetboek van de Russische Federatie, deel 1, over eigendom wegens verkrijgende verjaring. Om een stal te registreren als onroerend goed of op grond van artikel 234, moet u een aantal documenten verzamelen en contact opnemen met de UFRT's.

Hoe een schuur inrichten?
Hoe een schuur inrichten?

Het is nodig

  • - paspoort;
  • - eigendomspapieren van het huis en de grond;
  • - uittreksels uit de kadastrale paspoorten van de woning en het perceel;
  • - kopieën van plannen voor het huis en het perceel;
  • - aanvraag bij de URC;
  • - een verzoekschrift bij de rechtbank (als de schuur geen deel uitmaakt van uw onroerend goed);
  • - verklaring van de rechtbank;
  • - betaling voor inschrijving.

instructies:

Stap 1

Om de schuur met het huis te versieren, bel je een monteur van de BTI. Op basis van de keuring van de woning, schuur en andere bijgebouwen wordt voor alle bestaande gebouwen een kadastraal paspoort opgesteld. De schuur wordt in het paspoort en plan als bijgebouw opgenomen. Neem een uittreksel van de ingevulde documenten en ontvang een kopie van het bouwplan.

Stap 2

Registreer direct samen met de schuur en het huis het perceel, dat zich onder en rond gebouwen bevindt. Neem voor het registreren van een perceel contact op met de afdeling Kadaster en Cartografie. Bel een inventarisatietechnicus. Hij zal een lijst van noodzakelijke technische werkzaamheden uitvoeren en u documenten bezorgen over de uitgevoerde werkzaamheden.

Stap 3

Neem contact op met UZKK met de ontvangen documenten. Uw site wordt geregistreerd, krijgt een nummer en krijgt een kadastraal paspoort. Neem uittreksels van de ingevulde documenten en ontvang een kopie van het plan.

Stap 4

Neem contact op met FUGRTS, schrijf een aanvraag voor registratie van eigendom. U krijgt een eigendomscertificaat van het huis en het perceel. De schuur wordt uw eigendom als onderdeel van uw onroerend goed.

Stap 5

Voor een schuur die niet op uw eigen grond staat, maar in de buurt van een gebouw met meerdere verdiepingen, kan onroerend goed pas worden geregistreerd als u het perceel onder de schuur als eigendom registreert en u een kadastraal paspoort voor de schuur zelf ontvangt.

Stap 6

Als u in het algemeen, in overeenstemming met de regels voor het registreren van onroerend goed, een landmeting bij het UZKK wordt geweigerd en de BTI de loods niet laat inspecteren, verwijzend naar het feit dat deze niet kan worden geregistreerd, neemt u contact op met de Arbitragehof. Schrijf een verklaring, bewijs dat u het onroerend goed al meer dan 15 jaar gebruikt. Dit kunnen getuigen zijn van onder uw buren en familieleden.

Stap 7

De rechtbank beslist op basis waarvan u een schuur algemeen kunt inschrijven voor de registratie van onroerende zaken. Bel hiervoor een specialist om een landmeting uit te voeren, registreer een perceel bij UFTSZKK, ontvang een uittreksel uit het kadastraal paspoort en een kopie van het plan. Nodig een technicus van de BTI uit. Voor de schuur wordt een kadastraal paspoort afgegeven. U neemt een uittreksel en een kopie van het plan en meldt uw eigendomsrechten aan bij de UFRC, maar een dergelijke gang van zaken is alleen mogelijk als het gebouw kapitaal is, een fundament heeft en de rechtbank een positieve beslissing heeft genomen op grond van artikel 234 van het Burgerlijk Wetboek van de Russische Federatie.

Aanbevolen: