Hoe Muizen Uit Te Roeien?

Inhoudsopgave:

Hoe Muizen Uit Te Roeien?
Hoe Muizen Uit Te Roeien?

Video: Hoe Muizen Uit Te Roeien?

Video: Hoe Muizen Uit Te Roeien?
Video: Muizen in huis, hoe erg is het en hoe kom je er van af? 2024, Maart
Anonim

Muizen zijn pretentieloze knaagdieren die kunnen overleven bij temperaturen onder het vriespunt en bewoners van particuliere huizen en appartementen lastigvallen met hun aanwezigheid. Het probleem van muizen komt vrij veel voor onder de bevolking, ze knagen niet alleen aan behang, meubels en voedsel, maar laten ook bijna overal hun uitwerpselen achter. Vergeet niet dat muizen drager zijn van veel infecties en ziekten, dus je moet ze onmiddellijk beginnen uit te roeien.

Hoe muizen uit te roeien?
Hoe muizen uit te roeien?

Het is nodig

  • - muizenval,
  • - as,
  • - meel,
  • - gebroken glas,
  • - gips,
  • - zinkfosfide,
  • - cumarine,
  • - ultrasone repeller.

instructies:

Stap 1

Als er een muis in je huis is, kun je een gewone muizenval gebruiken, zoals ze zeggen, "goedkoop en vrolijk". Als aas kun je vers aromatisch brood gebruiken en muizen worden aangetrokken door de geur van graan en rijpe zaden. Daarom wordt aanbevolen om het correct geselecteerde aas te besprenkelen met een druppel sesam- of plantaardige olie. Maar deze methode heeft verschillende belangrijke nadelen: niet iedereen durft een gedode muis uit een muizenval te verwijderen, je kunt zelf per ongeluk in een muizenval vallen, met een groot aantal knaagdieren zul je meerdere muizenvallen moeten installeren.

Stap 2

Er zijn een groot aantal folkremedies voor de uitroeiing van muizen. As verspreid over de vloer op plaatsen waar knaagdieren zich ophopen, veroorzaakt bijvoorbeeld allergieën en ze zullen zich haasten om zich terug te trekken naar een andere plaats. Je kunt graan of bloem mengen met gebroken glas en gips, er balletjes van rollen en door het huis verspreiden. Dit alles is goed en effectief als er geen kleine kinderen in huis zijn.

Stap 3

Vaak worden giftige stoffen gebruikt om muizen te bestrijden, die in de vorm van aas aan water of voedsel worden toegevoegd. Onder instantvergiften is zinkfosfide vooral populair; als gevolg van het binnendringen van dit middel in de maag van het knaagdier, begint een actieve afgifte van fosforwaterstof, wat leidt tot de dood van het dier. Coumarine heeft een chronisch toxisch effect.

Stap 4

De biologische methode om muizen te bestrijden is de oudste. Het kan op de eerste plaats worden gezet die het verdient. Het lijkt erop dat alles eenvoudig is, je moet gewoon een kat nemen, die de vijand is van knaagdieren. Maar slechts enkelen slagen erin om op deze manier van deze plaag af te komen. Niet alle katten en katten zijn in staat om echte roofdieren te worden die op muizen jagen.

Stap 5

De modernste methode is ultrasoon, wat tegenwoordig een van de meest effectieve en absoluut veilig is voor mensen. Moderne verschrikkers zenden een geluidssignaal uit dat het menselijk oor niet oppikt, maar waar knaagdieren absoluut niet tegen kunnen. De muizen beginnen erg nerveus te worden, rennen rond en zoeken een uitweg en verlaten uiteindelijk je huis.

Aanbevolen: