De Geheimen Onthullen Van Het Kiezen Van Behang Voor De Slaapkamer: 5 Tips Van Professionals

Inhoudsopgave:

De Geheimen Onthullen Van Het Kiezen Van Behang Voor De Slaapkamer: 5 Tips Van Professionals
De Geheimen Onthullen Van Het Kiezen Van Behang Voor De Slaapkamer: 5 Tips Van Professionals

Video: De Geheimen Onthullen Van Het Kiezen Van Behang Voor De Slaapkamer: 5 Tips Van Professionals

Video: De Geheimen Onthullen Van Het Kiezen Van Behang Voor De Slaapkamer: 5 Tips Van Professionals
Video: WERKKAMER INRICHTEN MET MIJN STYLING TIPS - HOME TOUR MAKE OVER 2024, Maart
Anonim

U heeft een renovatie gepland in het appartement. Wat voor soort behang zorgt voor gezelligheid in de slaapkamer? Hoe een positief resultaat behalen?

Onder alle verschillende soorten behang op de markt zijn er verschillende hoofdtypen. Het is belangrijk om op basis van alle criteria de beste coatings te kiezen in een acceptabele prijsklasse.

De geheimen onthullen van het kiezen van behang voor de slaapkamer: 5 tips van professionals
De geheimen onthullen van het kiezen van behang voor de slaapkamer: 5 tips van professionals

instructies:

Stap 1

Zonder kennis en ervaring kun je veel fouten maken bij het kopen van behang. Of het nu gaat om kwaliteit of materiaalkosten. En de perceptie van het interieur hangt af van hoe vakkundig de wandbekleding is geselecteerd.

We willen u kennis laten maken met de soorten behang die op de markt verkrijgbaar zijn. Leren onderscheid te maken tussen hoogwaardig materiaal en materialen van lage kwaliteit. En dan kies je eenvoudig het beste behang voor je slaapkamer.

Stap 2

Papierbehang is een klassieke optie in de markt voor afwerkingsmaterialen. Ze zijn gemaakt van een natuurlijk product en dus milieuvriendelijk. Papierbehang houdt de luchtuitwisseling in stand, wat belangrijk is voor mensen met astma. Verkocht tegen de laagste prijs.

Dit type behang is al heel lang bekend. Ze komen in enkele laag en dubbele laag. De tweede bestaat uit twee lagen gecomprimeerd papier. Ook in de uitverkoop verscheen papierbehang bedekt met geschuimd acryl. Ze zijn gemakkelijk te plakken, maskeren alle wanddefecten goed, maar nemen snel vocht op. Papierbehang verliest na een paar jaar zijn oorspronkelijke frisheid en vervaagt snel.

Beeld
Beeld

Stap 3

Vinylbehang wordt als het meest duurzaam beschouwd, vervaagt niet lang en behoudt daardoor hun aantrekkelijkheid. Minder stofaantrekking, indien nodig, kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek.

Er zijn vinylbehang met een glad oppervlak. Ze laten de lucht niet goed door en onder hen kan zich schimmel op de muren vormen. Daarom zijn wandtapijten met een geschuimd oppervlak beter geschikt voor de slaapkamer, omdat de gevormde microporiën de luchtcirculatie bevorderen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Vliesbehang wordt gevormd uit vliesmateriaal van hoge sterkte op basis van hetzelfde type. In wezen hetzelfde papier, maar met toevoeging van textielvezels. Ze hebben hoge kosten, maar de duurzaamheid van dit materiaal is gerechtvaardigd.

Dergelijke doeken zijn gemakkelijk te lijmen, ze verbergen fijne scheuren en ongelijke muren in nieuwe gebouwen goed. Wanneer ze zijn gelijmd, worden ze niet nat, vervormen ze niet. In het assortiment zijn er gebleekte opties die desgewenst in elke kleur kunnen worden geverfd. En ook veelkleurige exemplaren met decor. Als je om wat voor reden dan ook verveeld bent met de kleur van het behang, kun je het op elk moment opnieuw schilderen. U kunt maximaal 7 keer een andere kleur schilderen.

Milieuvriendelijk, praktisch en duurzaam. Ik passeer de lucht perfect. Ze absorberen geluid goed. Met dit behang wordt je slaapkamer niet alleen gezellig, maar ook stil.

Beeld
Beeld

Stap 5

Textielbehang is een verbazingwekkend materiaal, waarvan het uiterlijk werd gediend door de oude luxueuze tapijtinterieurs van kastelen en paleizen. De kosten van dergelijke materialen zijn vrij hoog. Hoewel behang met vlasdraden goedkoper is.

De basis is papier of cellulose. De voorkant is bedekt met natuurlijk linnen, zijde en velours draden.

Textielbehang heeft een hoge thermische geleidbaarheid en geluidsisolatie. Deze uitstekende materialen worden als de beste beschouwd, maar als er dieren in huis wonen, probeer dan de bekledingen te beschermen tegen mechanische schade.

Mocht u toch besluiten stofbehang aan te schaffen, dan adviseren wij u contact op te nemen met de specialisten in de sticker van het stofmateriaal. Een gewone privé-afwerker kan de taak misschien niet aan.

Beeld
Beeld

Stap 6

Glasvezel is een nieuw type onder de afwerkingsmaterialen. Decoratieve wandbekleding gemaakt van glasdraad met behulp van speciale technologieën. De wallpapers zijn gemaakt om te schilderen, het is mogelijk om 15-25 keer opnieuw te schilderen zonder hun kwaliteit te verliezen. In dit geval moet rekening worden gehouden met de textuur van de toegepaste tekening. De ondiepe textuur van de afbeelding wordt snel overschilderd en wordt onzichtbaar.

Door het gebruik van natuurlijk materiaal in de productietechnologie heeft het behang geen giftige stoffen, het is milieuvriendelijk. Bij contact met vuur komen geen schadelijke stoffen vrij en worden als veilig beschouwd. Het materiaal is zeer vochtbestendig en ademend. Ze stapelen geen statische spanning op, waardoor stof niet wordt aangetrokken door de muren. Ze hebben hygiënische, hypoallergene eigenschappen.

Het is een plezier om dergelijke achtergronden te lijmen. Ze kunnen gemakkelijk op elk oppervlak worden gelijmd en dankzij de dichtheid en volumetrische textuur kunt u het slechte oppervlak van de muren verbergen.

Beeld
Beeld

Stap 7

Als u gaat verbouwen en geen grote bedragen wilt uitgeven. Het verdient de voorkeur om behangpapier van papier te kopen.

Vinyls zijn ook goed, maar moeten worden gebruikt in zonering. Een van de muren van de slaapkamer benadrukken met een ongewoon patroon.

Kies voor alle kenmerken voor de slaapkamer vliesbehang. Hier kan de overeenkomst van prijs en kwaliteit worden getraceerd. Ideaal voor de budgetoptie van de gemiddelde bewoner. Bovendien voldoen ze aan alle eisen.

Als u een uniek interieur in uw huis wilt belichamen, een sfeer van warmte en comfort wilt creëren, gebruik dan deze exotische materialen. Stoffen behang kan elke kamer transformeren en jarenlang bijzonder maken. Maar u moet rekening houden met de hoge kosten van het materiaal.

Als u of uw gezinsleden allergieën of astma hebben, dan is glasvezelbehang zeker de juiste keuze voor u. Dit type behang zal helpen om een comfortabelere woonsfeer te creëren.

Nu kunt u veilig gaan winkelen, u zult zich niet vergissen in uw keuze, met behulp van ons advies.

Aanbevolen: