Hoe Versier Je Een Lege Muur?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Lege Muur?
Hoe Versier Je Een Lege Muur?

Video: Hoe Versier Je Een Lege Muur?

Video: Hoe Versier Je Een Lege Muur?
Video: Kamer Decoratie Tips | Bo 2024, Maart
Anonim

Heel vaak wordt wanddecoratie een echt probleem, omdat ze in het interieur de hoofdruimte innemen. Probeer snel de saaie muren op te frissen met leegte, zonder toevlucht te nemen tot hoge kosten.

Hoe versier je een lege muur?
Hoe versier je een lege muur?

instructies:

Stap 1

Maak niet de veelgemaakte fout om veel kleine onderdelen op de muur te strooien. Het is beter om je te concentreren op het centrale deel. Stel je voor dat er een grote rechthoek in het midden van je muur is die volledig moet worden gevuld. Hier kunt u dezelfde kleine versieringen gebruiken, maar dan gegroepeerd. Ze zullen dus niet verdwalen in de eindeloze uitgestrektheid van de muur, maar zullen er harmonieus uitzien.

Stap 2

Gebruik vrij grote decoratieve elementen, deze zal helpen om de ruimte visueel te vergroten. Met een patchwork deken of wandtapijt kom je makkelijk rond zonder geld uit te geven aan exclusieve kunst. Of maak iets met je eigen handen, van afvalmateriaal.

Stap 3

Verf bijvoorbeeld een eenvoudig stuk triplex met een effen kleur en gebruik een sjabloon met goudverf om een tekening of hiëroglief aan te brengen. Je kunt dit ook proberen: bedek de oude fotolijst met een mooie stof, gebruik een nietmachine om hem aan de binnenkant van de lijst te bevestigen. Maak verschillende kaders, waarbinnen je een handgemaakt borduursel kunt plaatsen, of een bosje oude sleutels, of maak een imitatie onder een raam. Je kunt ook een frame maken van mooie takken, daarnaast kun je verschillende objecten gebruiken.

Stap 4

Bekijk uw bezittingen opnieuw en blaas ze nieuw leven in als u genoeg fotolijsten heeft. Verf ze allemaal in dezelfde kleur of verf de helft wit en de andere zwart voor een moderne look. Met behulp van dergelijke frames vernieuwt u niet alleen de kamer als geheel. Je kunt ook een lijst op de muur zelf tekenen, gewoon de afmetingen goed meten, je kunt er een poster of een foto in plakken. U kunt ook een groep kleine afbeeldingen of objecten in het getekende kader plaatsen.

Stap 5

U kunt uw muren decoreren met meer dan alleen lijsten. Probeer een houten trap te nemen en deze te schilderen met heldere verf. Dit item kan worden gebruikt als een muur of boekenplank. Oude boeken kunnen ook als decoratie dienen, met behulp van een liniaal en een administratief mes, knip voorzichtig de pagina's uit die je leuk vindt, gebruik plaksel om ze op de muur te plakken.

Stap 6

Gebruik overschilderbaar behang, dat is verdeeld in rechthoeken van verschillende groottes met papieren plakband. Kleur ze in verschillende felle kleuren, wacht tot ze helemaal droog zijn en verwijder de tape. Zo'n muur op zich zal een decoratie van de kamer zijn.

Stap 7

Als je niet genoeg ervaring hebt met het schilderen van muren, gebruik dan verschillende kant-en-klare stencils om ze te versieren, die je naar wens overschildert. Wees niet bang om te experimenteren, en je zult slagen, en de muren zullen een kant-en-klaar canvas worden voor je creativiteit.

Aanbevolen: