Hoe De Zool Witter Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zool Witter Te Maken?
Hoe De Zool Witter Te Maken?

Video: Hoe De Zool Witter Te Maken?

Video: Hoe De Zool Witter Te Maken?
Video: How to clean: Alexander McQueen (ENG SUB) 2024, Maart
Anonim

Witte sneakers zien er geweldig uit met sportkleding van elke kleur. Jammer dat ze na korte tijd donkerder worden, vooral de zool. Maar je kunt hun uiterlijk opfrissen. Om dit te doen, moet je je schoenen schoonmaken.

Hoe de zool witter te maken?
Hoe de zool witter te maken?

Het is nodig

  • - waspoeder;
  • - azijn;
  • - tandpasta of poeder;
  • - citroenzuur;
  • - bleekmiddel;
  • - gum.

instructies:

Stap 1

Was je sneakers in de machine of handwas met bleekpoeder. Maar kijk voordat u dit doet op het productetiket - niet alle schoenen kunnen worden blootgesteld aan langdurige blootstelling aan water. Maar als de sneakers oud zijn en je niet bang bent om ze te verpesten, waag dan een kans. Daarna worden ze meestal wit.

Stap 2

Los optische witmakers of zuurstofhoudende bleekmiddelen (vlekkenverwijderaar werkt ook) op in warm water. Maak de oplossing 2 keer geconcentreerder dan aangegeven in de instructies. Giet het in het bassin, de diepte moet zodanig zijn dat alleen de zool van de sneakers verborgen is. Spoel na een paar uur je schoenen grondig uit en maak ze eventueel schoon met een spons.

Stap 3

Breng wat tandpoeder of bleekpasta aan op een vochtige tandenborstel en poets je schoenen. Grondig afspoelen of afnemen met een vochtige doek die is bevochtigd met schoon water.

Stap 4

Je kunt de zolen van sneakers ook witter maken met nagellakremover of aceton. Breng het product aan op een watje of een klein stukje verband. Behandel probleemgebieden. Probeer het op een onopvallende plek voordat je over de hele zool wrijft.

Stap 5

Verdun azijnzuur 1: 3 met water. Verwijder met de resulterende oplossing grijze plaque van de zool. Citroenzuur is ook geschikt in plaats van azijn - je hoeft het niet te verdunnen. Sprenkel het kristallijne poeder eenvoudig op een vochtige doek of borstel en schrob vervolgens het rubberen deel van je sneaker.

Stap 6

Als er zwarte strepen op de zool van je sneakers verschijnen, wis ze dan uit met een gewone gum of een stuk wit rubber. Veeg vervolgens af met een doek en breng wat witte crème aan.

Stap 7

Neem contact op met een stomerij en vraag of ze schoenen doen. Als dat zo is, heb je geluk. Geef je sneakers in de handen van professionals en pak ze na een paar dagen weer op in hun oorspronkelijke vorm zonder het minste spoor van een vuile zool.

Aanbevolen: