Hoe Maak Je Een Witte Vossenhoed Schoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Witte Vossenhoed Schoon?
Hoe Maak Je Een Witte Vossenhoed Schoon?

Video: Hoe Maak Je Een Witte Vossenhoed Schoon?

Video: Hoe Maak Je Een Witte Vossenhoed Schoon?
Video: De wasmachine schoonmaken, zo doe je dat! 💦 Schoonmaken met Marja Middeldorp 2024, Maart
Anonim

De witte poolvos muts wordt na verloop van tijd vuil en verliest zijn oorspronkelijke witheid. Thuis kunt u het product op orde brengen met behulp van beschikbare hulpmiddelen.

Hoe maak je een witte vossenhoed schoon?
Hoe maak je een witte vossenhoed schoon?

Het is nodig

Aardappelzetmeel, ammoniak, keukenzout, shampoo, waterstofperoxide, talk, geraffineerde benzine, ontsmettingsalcohol

instructies:

Stap 1

Maak de hoed schoon met aardappelzetmeel, gemalen krijt of talkpoeder. Om dit te doen, brengt u het adsorbens gelijkmatig op de vacht aan en wrijft u zachtjes met uw handen, alsof u zich wast. Laat het een paar uur intrekken. Verwijder vervolgens het poeder met een autostofzuiger of klop de dop met een takje in de frisse lucht. Als het gewenste resultaat de eerste keer niet is bereikt, herhaalt u de procedure meerdere keren.

Stap 2

Verwijder vetvlekken als volgt. Roer 1 theelepel ammoniak en 3 theelepels natriumchloride in 500 ml water. Drenk een wattenschijfje in de resulterende oplossing en veeg de vuile plekken af in de richting van de haargroei. Veeg de reiniger vervolgens van de vacht af met een vochtige microvezeldoek. Droog de hoed bij kamertemperatuur.

Stap 3

Reinig de witte dop met zeepsop. Giet warm water met shampoo of een ander neutraal reinigingsmiddel in de container. Bevochtig een schuimrubberen spons in de oplossing, knijp deze uit en laat hem herhaaldelijk in de richting van de poolgroei lopen. Was de zeep vervolgens af met een vochtige doek. Plaats de hoed op een glazen pot of speciale houder. Laat volledig drogen. Als de vacht droog is, kam je door met een kam met wijde tanden.

Stap 4

Maak een mengsel van waterstofperoxide en talkpoeder om geelheid te verwijderen. Breng een dunne laag pap aan op de vacht en laat volledig drogen. Schud daarna het talkpoeder eraf met een kledingborstel. Kam de vacht in de richting van de poolgroei met een speciale borstel die verkrijgbaar is in een dierenwinkel of met een zeldzame kam met stompe tanden.

Stap 5

Verwijder foundationvlekken met ontsmettingsalcohol of geraffineerde benzine. Behandel de vlekken met een wattenschijfje gedrenkt in oplosmiddel. Veeg de vacht af met een vochtige schuimspons en dep droog met een papieren handdoek. Droog de hoed bij kamertemperatuur. Gebruik geen elektrische apparaten om je vacht te drogen. Het product kan zijn vorm verliezen.

Aanbevolen: