Hoe Een Leren Tas Thuis Te Upgraden

Hoe Een Leren Tas Thuis Te Upgraden
Hoe Een Leren Tas Thuis Te Upgraden

Video: Hoe Een Leren Tas Thuis Te Upgraden

Video: Hoe Een Leren Tas Thuis Te Upgraden
Video: Onderhoud leren tas? 🖤schoonmaken 🖤verzorgen 🖤beschermen EN bijkleuren van vale plekken. De tips! 2024, Maart
Anonim

Bij regelmatig gebruik kan zelfs de duurste tas zijn oorspronkelijke uiterlijk verliezen. Je kunt het natuurlijk vervangen door een nieuw exemplaar, maar als je dit om de een of andere reden niet wilt doen, werk het dan bij en het zal je nog langer van dienst zijn.

Hoe een leren tas thuis te upgraden
Hoe een leren tas thuis te upgraden

Om je leren tas te upgraden, maak je hem eerst schoon. Neem een vochtige doek en veeg het product ermee schoon, verwijder voorzichtig stof van alle vouwen. Maak daarna een oplossing: voeg een beetje vloeibare zeep en een paar druppels ammoniak toe aan het water, meng alles. Behandel het ding met deze verbinding. Vetvlekken verwijderen met krijt, verpletteren, op de vlek aanbrengen en 24 uur laten inwerken.

Nadat de zak is schoongemaakt, ververst u deze met glycerine. Het zal zijn oorspronkelijke glans herstellen. Breng de substantie gewoon aan op een wattenstaafje en veeg het ding af.

Onderzoek het accessoire op slijtage en krassen. Je kunt ze vermommen met "vloeibare huid". Dit product kan worden gekocht bij elke lederwarenwinkel. Kies de gewenste schaduw. Voordat u de compositie op de zak aanbrengt, controleert u op een onopvallende plaats of deze overeenkomt met de kleur.

Vernieuw je leren tas met een speciale verf in de vorm van een spray of spray. Breng de kleurstof in een gelijkmatige laag aan op het oppervlak van het kledingstuk en laat drogen. Spuit de spray ook eerst op een onopvallende plek. Met deze tool kun je de tint van het accessoire niet radicaal veranderen, je voegt alleen helderheid toe.

Oude en armoedige armaturen voegen ook geen elegantie toe aan het product. Haal haar van de zak. Ga naar een speciaalzaak en koop een nieuwe. Bevestig het.

Nadat je de buitenkant van de leren tas hebt bijgewerkt, let je op de voering. Hoewel het voor anderen onzichtbaar is, weet je dat het behoorlijk armoedig is, en op sommige plaatsen zijn er gaten. Om de situatie te corrigeren, knipt u het af en laat u ongeveer 2,5 cm stof over de bovenkant van de tas. Je naait er een nieuwe aan. Maak een patroon voor een nieuwe voering, knip de details uit de stof erlangs en naai ze. Naai de voering aan de binnenkant van het kledingstuk. Vergeet hierbij niet de randen te buigen zodat de plakjes erin zitten.

Aanbevolen: