Hoe Kunstleer Glad Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Kunstleer Glad Te Maken?
Hoe Kunstleer Glad Te Maken?

Video: Hoe Kunstleer Glad Te Maken?

Video: Hoe Kunstleer Glad Te Maken?
Video: Een muur glad maken | MuurGlad | Zo doe je dat! | Praxis 2024, Maart
Anonim

Kunstleer is gemaakt van een breed scala aan composietpolymeermaterialen. Het wordt gebruikt voor het stofferen van meubels, het maken van schoenen, bovenkleding. Het materiaal is ontwikkeld om natuurlijk leer te vervangen, in tegenstelling daarmee is het verschillende ordes van grootte goedkoper, met hoogwaardige productie verschilt het praktisch niet en voldoet het aan alle wereldnormen en modetrends. Als het kunstleer gekreukt is, kan het op precies dezelfde manier als natuurlijk worden gladgestreken.

Hoe kunstleer glad te maken?
Hoe kunstleer glad te maken?

Het is nodig

  • - waterpistool;
  • - vochtige doek;
  • - kleurloze crème;
  • - hangers;
  • - kranten of speciale formulieren voor schoenen.

instructies:

Stap 1

Vinylleer of dermantin is gemaakt van monolithisch of poreus PVC op een gebreide basis van katoen of polyester. Heb je een gekreukt product van dit materiaal, strijk dit dan van binnenuit met een strijkijzer met een temperatuur van 30 graden.

Stap 2

Een andere manier zonder een strijkijzer te gebruiken. Spuit de binnenkant van het product in met een spuitfles, hang het op een hanger en trek het ding zo recht mogelijk. Gedurende de dag wordt het product volledig gladgestreken.

Stap 3

Als het kunstleer op de bank of fauteuil gekreukt is, bevochtig het laken, knijp het goed uit in de wasmachine op 1000 tpm, dek het meubilair voorzichtig af en bevochtig het met een spuitfles terwijl het laken droogt. Gebruik geen laken dat te vochtig is om het kunstleer glad te strijken, vlekken blijven op de bekleding achter, de toplaag kan in lagen beginnen af te schilferen. Strijk ook nooit de bovenste laag kunstleer met een strijkijzer, ook niet met een doek, je kunt alleen de basis strijken en dan op een zeer lage temperatuur.

Stap 4

Als je schoenen van kunstleer verkeerd hebt opgeborgen, veeg ze dan af met een vochtige doek, vul ze met oude kranten of een doek om ze vorm te geven, vet ze in met kleurloze crème en plaats ze uit de buurt van verwarmingstoestellen. Smeer de schoenen na 24 uur opnieuw in met de crème. Onder invloed van verzachtende middelen en geforceerd rechttrekken keren alle schoenen terug naar hun normale vorm en wordt de gerimpelde huid gladgestreken.

Stap 5

Er zijn geen andere manieren om kunstleer glad te strijken. Zodat u niet constant extra tijd hoeft te besteden aan het gladmaken van producten, bewaar ze op de juiste manier. Na het draagseizoen de hele huid afvegen met een vochtige zachte doek, onder een afdak drogen, insmeren met een kleurloze crème. Hang de bovenkleding aan een hanger en plaats deze op een ruime plaats, hang het kunstleer niet strak op, deze moet losjes hangen. Was je schoenen, droog ze uit de buurt van warmtebronnen, vet in met room, stop ze stevig vast met oude kranten of een doek en leg ze op de plank.

Aanbevolen: