Hoe Briljant Groen Van Linoleum Te Vegen?

Inhoudsopgave:

Hoe Briljant Groen Van Linoleum Te Vegen?
Hoe Briljant Groen Van Linoleum Te Vegen?

Video: Hoe Briljant Groen Van Linoleum Te Vegen?

Video: Hoe Briljant Groen Van Linoleum Te Vegen?
Video: Linoleum vloer 2024, Maart
Anonim

Wanneer schitterend groen op stoffen en andere producten komt, ontstaan hardnekkige vlekken, die moeilijk te verwijderen zijn. Als je wat vloeistof op het linoleum morst, begin dan zo snel mogelijk te schrobben voordat het droogt.

Hoe briljant groen van linoleum te vegen?
Hoe briljant groen van linoleum te vegen?

Het is nodig

  • - reinigingspoeder:
  • - bleekmiddel;
  • - alcoholische drank;
  • - benzine of kerosine.

instructies:

Stap 1

Nadat je briljant groen hebt gemorst, verwijder je het met een droge spons. Probeer niet over de hele vloer te wrijven, maar dep de vloeistof voorzichtig af. Veeg het linoleum af met een vochtige doek en afwasmiddel. Als u onmiddellijk heeft geprobeerd de vlek te verwijderen, mag er geen groene vlek meer zijn.

Stap 2

Als het briljante groen al is opgedroogd en in de vloerbedekking is gedrenkt, probeer het dan weg te vegen met benzine of kerosine. Dompel een doek in het product, breng het 10 minuten aan op de vlek. Wrijf licht en was het linoleum met afwasmiddel. Gebruik geen aceton - dit kan de afwerking beschadigen.

Stap 3

Reinigingspoeders helpen ook. Linoleum bevochtigen, een beetje product toevoegen en inwrijven. Laat 30 minuten intrekken en spoel daarna meerdere keren af met schoon water zodat er geen witachtige vlekken achterblijven. Als u een glanzende afwerking heeft, is het beter om geen stoffen met schurende deeltjes te gebruiken - er zullen krassen verschijnen. In dit geval zijn producten op basis van crème geschikt, waarvan er gelukkig een groot assortiment is.

Stap 4

Probeer briljant groen van linoleum te wrijven met alcohol. Boorzuur, salicylzuur of ontsmettingsalcohol zijn voldoende - niet verdunnen met water. Als de vlek niet onmiddellijk verdwijnt, laat dan een doek weken en breng deze een uur aan op de vlek. Wrijf vervolgens met een spons gedrenkt in zeepsop.

Stap 5

Strooi eventueel zuurstofbleekmiddel op de groene vlek, bevochtig het poeder en wacht 30 min. Borstel het vuil met een kleine borstel, bijvoorbeeld een tandenborstel, weg. Spoel de vloer af met schoon water. Als de groene markering blijft staan, herhaal dan wat je hebt gedaan.

Stap 6

Als al het andere faalt, moet je gewoon wachten. Was uw linoleum regelmatig met een vloerreiniger, met bijzondere aandacht voor vuil. Geleidelijk zal de vlek verdwijnen. Nou, als je niet wilt wachten, verander dan gewoon de vloer en wees de volgende keer voorzichtiger.

Aanbevolen: