Hoe De Keuken Op Te Ruimen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Keuken Op Te Ruimen?
Hoe De Keuken Op Te Ruimen?

Video: Hoe De Keuken Op Te Ruimen?

Video: Hoe De Keuken Op Te Ruimen?
Video: 22 Briljante Ideeën Om Uw Ruimte Te Organiseren 2024, Maart
Anonim

Voor de haardhoudster is de keuken meer dan alleen een plek waar ze elke dag ontbijt, lunch en diner bereidt. Dit is haar persoonlijke "workshop". Alles moet hier ergonomisch en comfortabel zijn. Maar het schoon houden kan moeilijk zijn.

Hoe de keuken op te ruimen?
Hoe de keuken op te ruimen?

Het is nodig

  • - Frisdrank;
  • - een stukje krijt;
  • - aardappelen;
  • - zetmeel;
  • - melk;
  • - eieren;
  • - bijenwas;
  • - kerosine.

instructies:

Stap 1

Was de koelkast na het ontdooien met een milde oplossing van zuiveringszout, droog hem af en laat hem een uur lang luchten. Zet er geen etenswaren met een sterke geur in.

Stap 2

Was zilveren bestek in warm zeepsop en droog het af met een zachte doek. Veeg verchroomde metalen voorwerpen af met krijtpoeder. Wrijf vervolgens met een zachte doek tot het glanzend is.

Stap 3

Het is heel gemakkelijk om vlekken van glas en kristal te verwijderen. Neem een handvol aardappelschillen, leg deze in het product, dek af met warm water en sluit het deksel. Daarna meerdere keren krachtig schudden, afspoelen met warm water.

Stap 4

Vernieuw gipsobjecten met dik koud zetmeel. Als het droog is na het aanbrengen, borstel het dan af. Het vuil zal mee naar beneden komen.

Stap 5

Als je linoleum in je keuken hebt, was het dan met warm water. Vernieuw oude vloeren van dit type op deze manier: neem een liter melk en een ei. Combineer de ingrediënten en klop gedurende 15 minuten. Wrijf vervolgens het linoleum in met de resulterende massa, niet met een dikke laag. Eenmaal volledig droog, ziet uw vloer er veel beter uit.

Stap 6

Als uw meubels gebarsten zijn door de nabijheid van warmtebronnen (zonlicht, hete kachel), bedek ze dan met bijenwas. Kneed het eerst goed met je vingers en strijk het vervolgens glad over het oppervlak. Verwijder vuil van geverfde meubels met een doek die licht is bevochtigd met kerosine.

Stap 7

Als je keukenmuren bedekt zijn met olieverf, was ze dan met aardappelpuree. Bereid het op deze manier voor: rasp geschilde aardappelen, voeg een beetje water toe en roer. Na het reinigen de muur afspoelen met water en droogwrijven. Je hoeft geen goede aardappelen te gebruiken. Ook ongeschikte wortelgewassen zijn hiervoor geschikt.

Stap 8

Spoel de afvoerpijp van de gootsteen als volgt van het bezonken vet: meng 1 eetl. eetlepels natriumcarbonaat en zout, giet het mengsel in de pijp. Giet er na een uur een liter heet water in.

Aanbevolen: