Mythen Over Huishoudelijke Producten

Inhoudsopgave:

Mythen Over Huishoudelijke Producten
Mythen Over Huishoudelijke Producten

Video: Mythen Over Huishoudelijke Producten

Video: Mythen Over Huishoudelijke Producten
Video: De eerste naoorlogse jaren. Oost-Pruisen. Professor Verhalen 2024, Maart
Anonim

We zijn allemaal gewend aan de bergen potten en flessen op de plank bij de spiegel in de badkamer, en we hoeven niet eens te praten over gewone huishoudelijke chemicaliën: iedereen wast zijn kleren met een bepaald poeder en wast de afwas met een speciaal wasmiddel. Maar wat als er geen verschil is tussen shampoo van honderd roebel en shampoo van duizend roebel?

Mythen over huishoudelijke producten
Mythen over huishoudelijke producten

instructies:

Stap 1

Mythe "Zoveel mogelijk potten"

Helaas verschillen shampoos voor het grootste deel niet veel in samenstelling van douchegels.

Stap 2

Mythe "Het maakt niet uit waar het product wordt gemaakt"

Let bij het kopen van huishoudelijke chemicaliën op het land van herkomst. Feit is dat ontwikkelingslanden goedkopere ingrediënten gebruiken en in veel kleinere hoeveelheden, waarbij reagentia worden vervangen door water. In Europa zijn de kwaliteitsnormen veel strenger.

Stap 3

Mythe "Je moet babykleertjes wassen met babypoeder"

Beste ouders, ze vertellen het je eerlijk. Na zorgvuldig herlezen van punt 2, zult u begrijpen dat bijvoorbeeld het Eared Nyan-waspoeder werd gemaakt in de Nevskaya Cosmetics-fabriek, die al vele jaren niet veel vertrouwen wekt. Ja, en niet in het bedrijf zelf - het feit is dat deze poeders niet verschillen van volwassenen, en hun schijnbare populariteit is het werk van eenvoudige marketing.

Stap 4

De mythe "Alle ingrediënten zijn erg belangrijk"

Als u de etiketten zorgvuldig leest, moet u er rekening mee houden dat de samenstelling van het huishoudelijke chemische product in aflopende volgorde van het gewicht van de ingrediënten wordt vermeld. Daarom, als de samenstelling zegt "water, frisdrank, zout, veel onbegrijpelijke woorden, bonenolie en jojoba-olie", betekent dit dat er drie druppels olie in een heel vat zitten.

Stap 5

Mythe "Poeder zit vol biologisch actieve stoffen"

Helaas probeert absoluut elke fabrikant van waspoeders zoveel mogelijk "ballast" in hun verpakking te proppen. En de geroemde blauwe en rode stippen zijn ook niets meer dan eenvoudige korrels, en niet enkele mythische actieve stoffen.

Stap 6

De mythe "Voor gekleurd en wit linnen - verschillende huishoudelijke chemicaliën"

Kijk goed naar de etiketten en je zult zien dat de spoelingen voor gekleurde en witte artikelen bijna identiek zijn qua samenstelling.

Stap 7

Mythe "Calgon - en de wasmachine zal niet lijden"

De grootste hoax van onze tijd is Calgon. Reclame herhaalt dat de wasmachine kan falen vanwege schaal, maar dit is pure leugen - de machines breken hier niet mee.

Stap 8

Mythe "Ik koop geen huishoudelijke chemicaliën die op dieren zijn getest"

Helaas en ah, maar zelfs als het product zegt dat het niet op dieren is getest, betekent dit niet dat dit specifieke middel niet aan een dier is gegeven om te testen. Feit is dat een product, om op de markt te komen, honderden en duizenden SanPin-controles moet doorlopen, waaronder dierproeven. Het bedrijf voert deze testen alleen niet onder eigen merk uit, maar geeft het recht om deze testen uit te voeren aan andere aannemers.

Aanbevolen: