Wat Is De Beste Luchtverfrisser?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Luchtverfrisser?
Wat Is De Beste Luchtverfrisser?

Video: Wat Is De Beste Luchtverfrisser?

Video: Wat Is De Beste Luchtverfrisser?
Video: Welke luchtreiniger werkt het beste? 2024, Maart
Anonim

Onaangename geuren in huis en in de auto kunnen je humeur verpesten en zelfs leiden tot een verslechtering van je welzijn. Daarom hebben fabrikanten al lang talloze luchtverfrissers op de markt gebracht, die een huis een ander aroma kunnen geven en onaangename geuren perfect kunnen maskeren.

schone binnenlucht
schone binnenlucht

Wat zijn luchtverfrissers?

Luchtverfrissers nemen de oorzaak van de geur niet weg, ze maskeren deze alleen perfect en voegen frisheid en aroma toe aan de omringende lucht. Luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in de vorm van spuitbussen, harde platen, gels of aromalampen.

Aerosol luchtverfrissers zijn de meest voorkomende. Het zijn sprays waarmee de consument de samenstelling op elk moment kan sprayen. Er zijn ook speciale automatische systemen die met regelmatige tussenpozen een verfrissende straal de ruimte in laten stromen. Dispensers kunnen worden geselecteerd afhankelijk van het interieur, ze zijn misschien niet eens merkbaar voor anderen. Een speciale dispenser gaat ongeveer een maand mee, deze werkt meestal vanuit het netwerk.

De meest populaire spuitbussen in blik zijn Glade, Air Wick, Gold Wind. Ze hebben een breed scala aan aroma's, betaalbare prijzen en maskeren perfect alle soorten geuren. Van apotheken voor aerosol-luchtverfrissers geven consumenten de voorkeur aan producten van Tork en Kimberly Clark. Dit systeem kan in een toilet of rookruimte worden geplaatst, waar het noodzakelijk is om onaangename geuren te maskeren.

Gel-luchtverfrissers kunnen ook werken in afwezigheid van een persoon. Meestal bevatten ze water, gelatine, glycerine en geurstoffen, essentiële oliën. Dergelijke luchtverfrissers nemen zeer weinig ruimte in beslag, kunnen in een bepaalde positie worden vastgezet en ademen aroma uit totdat alle geur is verdampt. Glade gel luchtverfrisser is populair, die zit vast in een zeer mooie en stijlvolle koffer. De cassettes worden naar behoefte verwisseld.

Op olie gebaseerde luchtverfrissers zijn veel minder gebruikelijk en duurder. Hun grote voordeel is hun natuurlijke samenstelling. Natuurlijke etherische oliën werken als een geur, die veilig zijn bij gebruik in kamers waar mensen met allergieën en kinderen zijn. De voorkeur gaat uit naar naald-, citrus- en onopvallende bloemige aroma's.

Hoe aerosol luchtverfrissers correct te gebruiken?

Voordat u spuitbussen gebruikt, is het de moeite waard om veiligheidsregels in acht te nemen, omdat deze kunnen bijdragen aan brand en het optreden van allergische reacties. Spuit dergelijke luchtverfrissers niet in kamers die zijn uitgerust met luchtreinigers die ozon produceren.

Spuitbussen mogen ook niet worden gespoten in de buurt van afzuigkappen, opgeslagen naast batterijen en andere verwarmingsapparaten. En vaak wordt het niet aanbevolen om dergelijke producten te gebruiken - de aerosol van de luchtverfrisser kan de luchtwegen binnendringen en allergieën veroorzaken.

Aanbevolen: