Hoe Te Bleken Met Witheid?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bleken Met Witheid?
Hoe Te Bleken Met Witheid?

Video: Hoe Te Bleken Met Witheid?

Video: Hoe Te Bleken Met Witheid?
Video: Japanese secret to whitening 10 shades that eliminates wrinkles and pigmentation for snow white 2024, Maart
Anonim

Dit bleekmiddel wordt al generaties lang in het dagelijks leven actief gebruikt om vlekken van stoffen te verwijderen en om sommige soorten sanitair, plastic producten en tegels te wassen.

Hoe te bleken met witheid?
Hoe te bleken met witheid?

instructies:

Stap 1

De samenstelling van "Whiteness" omvat natriumhypochloriet, waardoor dit product desinfecterende eigenschappen heeft en ook gemakkelijk vettig vuil en witte sporen in de badkamer verwijdert. Correct gebruik impliceert naleving van de dosering. Om bijvoorbeeld een tegelvloer te reinigen, lost u 2 tot 3 dopjes (20 g) bleekmiddel op in 5 liter niet heet water.

Stap 2

Als u uw badkuip of gootsteen wilt reinigen, brengt u het product aan en wacht u ongeveer 10-15 minuten, daarna grondig afspoelen met warm water. Dikke consistentie, waardoor "witheid" zelfs niet van verticale oppervlakken naar beneden stroomt, kunt u badkamers reinigen en rioolafvoeren "ponsen": giet het product op het vuile toiletpotoppervlak of in het afvoergat van de badkuip en wacht 1 -1,5 uur. Was vervolgens de witheid af met water.

Stap 3

Dit bleekmiddel is geschikt voor het wassen van kleding, maar daarvoor is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal nuances. "Witheid" is veilig voor het wassen van katoenen en linnen stoffen, maar het gebruik ervan is onaanvaardbaar voor alle andere soorten textiel. Bovendien mag ze in geen geval gekleurde, leer, wollen producten bleken.

Stap 4

Los de hoeveelheid van het product aangegeven op de verpakking op in water (afhankelijk van de samenstelling en het percentage natriumhypochloriet in een bepaalde fles is het moeilijk om een universeel volume te vinden). Dompel het vervuilde item in de oplossing en wacht 60 minuten. in koud water of 20 minuten bij een temperatuur van +40 graden. Gebruik nooit heet water of kook het, anders verliest de stof aan kracht. Na minimaal 3 keer inweken het product met de hand in koud water afspoelen.

Aanbevolen: