Hoe Maak Je Een Badkamer Witter?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Badkamer Witter?
Hoe Maak Je Een Badkamer Witter?

Video: Hoe Maak Je Een Badkamer Witter?

Video: Hoe Maak Je Een Badkamer Witter?
Video: Badkamer schoonmaken, kalkaanslag verwijderen, voegen wit maken 💦 Schoonmaken met Marja Middeldorp 2024, Maart
Anonim

Geleidelijk wordt het bad geel en wordt het bedekt met een hardnekkige bloei. Dit probleem is vooral verontrustend voor eigenaren van gietijzeren sanitair, ze nemen praktisch geen genoegen met acrylvervuiling. Haast je niet naar de winkel om een nieuwe badkuip of voering te kopen, probeer deze te bleken.

Hoe maak je een badkamer witter?
Hoe maak je een badkamer witter?

Het is nodig

  • - reinigingspoeder;
  • - producten met chloor;
  • - sprays met zuren;
  • - citroenzuur of azijn.

instructies:

Stap 1

Een oud gietijzeren bad met kleine scheurtjes kan worden gebleekt met schuurpoeder en een metalen spons. Bevochtig het sanitair, besprenkel stevig met het product en schrob krachtig met een borstel. Als het resultaat de eerste keer niet is wat u wilde, herhaalt u de verwerking.

Stap 2

Als er zich kalkaanslag of roest op de badkuip heeft gevormd, verwijder deze dan eerst met een reinigingspoeder en breng daarna een product aan dat chloor bevat. Laat het 10-15 minuten intrekken en spoel grondig af met warm water. Probeer bij het werken met agressieve stoffen geen dampen in te ademen om niet vergiftigd te raken en de luchtwegen niet te verbranden.

Stap 3

U kunt een nieuw bad alleen witter maken met zachte producten die de spray niet beschadigen. Zoek in winkels naar romige reinigingsmiddelen met zeer fijne schurende deeltjes. Smeer het sanitair royaal met een spons en laat het 30 minuten zitten. Was de crème aan het einde van de tijd af met water.

Stap 4

Bekijk moderne sprays die niet alleen kalkaanslag verwijderen, maar ook witter maken. Ze zijn samengesteld uit verschillende zuren die zelfs het meest hardnekkige vuil gemakkelijk aankunnen. Vergeet niet om handschoenen te dragen om beschadiging van uw handen en nagels te voorkomen.

Stap 5

Voor het verwijderen van vuil en bleekwater van acrylleidingen kunt u alleen speciale producten gebruiken die door fabrikanten worden aanbevolen. Kijk in de gebruiksregels, daar moet op staan welke sprays geschikt zijn. Veel bedrijven die vergelijkbare producten verkopen, bieden diensten aan voor de restauratie van acryl. Bel specialisten als u een wens heeft.

Stap 6

Je kunt een beetje vals spelen. Neem 's avonds een vol bad met heet water, voeg 200 g citroenzuur of 2 flessen azijn toe (de geur zal erg sterk zijn), sluit de deur. Tap 's ochtends de oplossing gewoon af en maak het sanitair schoon met een spons en crème.

Aanbevolen: