Reviews Over De Broodbakmachine

Inhoudsopgave:

Reviews Over De Broodbakmachine
Reviews Over De Broodbakmachine

Video: Reviews Over De Broodbakmachine

Video: Reviews Over De Broodbakmachine
Video: Top broodbakmachine vergelijking en beoordeling - Zojirushi, Breville en Cuisinart 2024, Maart
Anonim

Broodbakpizza

Sveta-sad

In onze familie houdt iedereen gewoon van pizza, maar goedkope pizza is niet lekker en goede pizza is duur. Je kunt niet genoeg geld sparen! Ik heb het zelf moeten leren doen. Het deeg was zo-zo totdat we een broodbakmachine kochten. Ik doe er voedsel in volgens de instructies, stel de "deeg" -modus in en druk erop om te starten. Alles! Het deeg is klaar! Ik rol de taart uit. Ik doe een tomaat, kaas, peper, ham, knoflook, kruiden. Ik doe het in de oven, bak het, haal het eruit, laat het afkoelen. En we eten snel alles op!

Reviews over de broodbakmachine
Reviews over de broodbakmachine

Mijn favoriete broodbakmachine

Plushka4

Ik heb een panasonic broodbakmachine. Zo klein wit, mooi. Ik gebruik het al zes maanden. Ze heeft 22 bakprogramma's en je kunt er zelfs jam van maken. Jam in de blender is iets!)) Graag krokant brood bakken en timerfunctie. Natuurlijk, als er niemand thuis is, laat ik de kachel niet aan, ben ik bang. En op gewone dagen, als mijn man thuis werkt, stel ik altijd de timer in als ik naar mijn werk vertrek. Hij heeft altijd vers brood voor het avondeten. Hij kan het uit de broodmachine halen))

Mijn mini-bakkerij

Kulebyaka87

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeau van mijn man - een broodbakmachine. Goedkoop, het eenvoudigste model, maar met 12 bakstanden. Geprobeerd Frans brood te bakken, rustiek, volgens de instructies. Ook op internet vond ik veel recepten. Bij het bakken voeg ik meergranenmengsels toe, ik koop ze in hypermarkten. Je kunt veel soorten granen op de markt kopen en je eigen recepten uitproberen. Nu hebben we onze eigen mini-bakkerij en altijd vers gezond brood!

Mijn zelfgemaakte taarten

Lisa

Toen mijn man een broodbakmachine mee naar huis nam, schold ik hem uit: alweer een zinloze geldverspilling. Maar nadat ik het eerste gebakken brood had geproefd, was ik aangenaam verrast, het was heel anders dan het winkelbroodje: het was warm, geurig en luchtig. Al een jaar kopen we geen brood, we bakken ons eigen brood, het is goedkoper, lekkerder en gezonder. En voor Pasen hebben we een cake gemaakt van een broodmachine met de toevoeging van boter, noten en rozijnen - heerlijk!

Altijd vers brood

Kulinar78

Ik heb hier een broodbakmachine gekocht. Dat was ik niet eens van plan, ik heb het gewoon met korting verkocht. Nu ben ik niet dolgelukkig. Ik gooide het eten in de vorm, zette de timer en is gratis. En hoeveel soorten brood kun je bakken: met kruiden, met uien, met knoflook, kaas, vlees en nog heel veel meer! En mijn zoon houdt het meest van aardbeien en banaan. En ik heb nog niet geprobeerd muffins en broodjes te bakken!

We vernieuwen de tradities van het bakken

DomovenokSasha

Mijn man komt uit een dorp en kent van kinds af aan de ochtendgeur van brood, rechtstreeks uit een hete oven. Nu zijn onze kinderen ook niet zonder zoveel vreugde, omdat we een broodbakmachine hebben gekocht, en dit heeft de benadering van meel in onze familie fundamenteel veranderd. Als ik zelf een brood of muffin bak, investeer ik echt in de gezondheid en het welzijn van dierbaren. Dit is waarschijnlijk de reden waarom er vanaf het moment van aankoop van de broodmachine geen probleem was met het verschijnen van oudbakken brood, aangezien alles, tot de laatste kruimel, onmiddellijk wordt weggevaagd.

Broodbakmachine Beoordeling

Marina77

Vrienden gaven ons de broodbakmachine. Ik vertel het je meteen, ik ben er blij mee! 12 programma's, crispfunctie, toegevoegd graan, gedroogd fruit en nog veel meer - er zijn talloze voordelen! Welnu, het belangrijkste is natuurlijk de natuurlijkheid van het geproduceerde brood. Nu neemt de zoon zijn eigen, versgebakken brood mee naar school! Ook de echtgenoot is tevreden. Trouwens, de paascake werd gebakken - het bleek gewoon geweldig, je kunt het niet in een winkel kopen!

De broodbakmachine is het hoofd van alles

Hoz9juwka

Ik maakte me zorgen over de paradox in de keuken - ik hou van bakken en ik haat het om deeg te kneden (vooral gistdeeg). Ik heb een broodbakmachine gekocht, ik maak me nu geen zorgen - het deeg kneedt zichzelf en onze familie kan alleen de pracht van het gebak en zijn prachtige korst bewonderen. Brood met degene die in de winkel is gekocht, kan niet worden vergeleken, ik voeg zaden, noten, karwijzaad toe, het blijkt interessant met gedroogd fruit. En ik vond het ook erg leuk om 's avonds een cupcake in de broodbakmachine te zetten, een uur voor het wakker worden gaat de timer aan en wordt het hele gezin wakker van de feestelijke geur van het bakken.

Wonder oven

Dusiy

Lange tijd verscheen er in mijn leven een unieke wonderoven, een broodbakmachine, daarvoor was ik eerlijk gezegd te lui om het deeg te kneden. Na aanschaf van dit apparaat ben ik blij om niet alleen taarten, muffins te bakken, deeg voor knoedels te maken, maar ook elke dag gewoon brood te bakken. Het smaakt heerlijk met een krokant korstje. Ik wil alle beginners advies geven - houd u strikt aan de verhoudingen van de ingrediënten die nodig zijn voor het maken van gebakken goederen in een broodmachine en succes is gegarandeerd.

Broodbakmachine - assistent in de keuken

Gladde Elena

Er is geen winkel in ons datsja-dorp, dus ik realiseerde me dat ik een broodbakmachine nodig had, las de recensies en besloot uiteindelijk om het te kopen. De eerste keer dat het brood niet werkte, zo bleek later, mislukte de gist. De tweede keer was meer succes, het brood bleek rooskleurig en smakelijk. Nu ga ik niet meer naar de dorpswinkel een paar kilometer verderop. En deze zomer wil ik proberen jam te maken in een broodbakmachine, ze zeggen dat het erg lekker blijkt te zijn.

Aanbevolen: