Hoe Het Zwembad Af Te Dichten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Zwembad Af Te Dichten?
Hoe Het Zwembad Af Te Dichten?

Video: Hoe Het Zwembad Af Te Dichten?

Video: Hoe Het Zwembad Af Te Dichten?
Video: Het reinigen van je zwembad 2024, Maart
Anonim

Kleine opblaasbare zwembaden zijn de laatste tijd erg populair onder de bevolking. Ze zijn erg handig: eenvoudig te monteren, gemakkelijk mee te nemen, vereisen geen grote financiële investeringen. Maar ze raken vaak beschadigd wanneer ze op een onvoorbereid oppervlak worden geïnstalleerd, vooral wanneer ze in de tuin of op een persoonlijk perceel worden geplaatst. Bovendien hebben ze soms last van huisdieren (katten houden er bijvoorbeeld van om hun klauwen te slijpen en kunnen tegelijkertijd zo'n zwembad doorboren). Er zijn verschillende manieren om het beschadigde gebied te lijmen.

Hoe het zwembad af te dichten?
Hoe het zwembad af te dichten?

Het is nodig

brede en ondiepe bak met water, marker, kit voor koude uitharding, versterkte tape, schaar, TRS 2002 lijm, rubberen patch, klem, fijn schuurpapier, scheerkwast of zachte haarborstel, waszeep

instructies:

Stap 1

Opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van PVC, rubber, rubberen stof. Elk materiaal vereist een andere reparatiemethode. Maar zoek eerst de prikplaats. Pomp hiervoor het zwembad een beetje op. In delen, zo niet geheel, dompel het onder in water. Bepaal de prikplaats aan de hand van de luchtbellen die uit het prikgaatje komen. Markeer de plek waar de marker is doorboord.

Stap 2

Als het zwembad omvangrijk is en het niet mogelijk is om deze methode te gebruiken, gebruik dan deze methode: Maak de waszeep nat, gebruik een scheerkwast of een haarborstel om het schuim te kloppen. Breng schuim aan op het oppervlak van een goed opgeblazen zwembad. Bepaal de prikplaats aan de hand van de luchtbellen die onder het schuim opzwellen. Markeer het beschadigde gebied met een marker.

Stap 3

Als u het beschadigde gebied snel en tijdelijk moet afdichten, gebruikt u tape. Voor het lijmen het beschadigde gebied licht schuren met fijn schuurpapier. Knip voorzichtig de tape af die u moet passen. Raak het plakkerige oppervlak van de tape niet aan! Plaats de pleister over het beschadigde gebied. Na zo'n tijdelijke renovatie gaat het zwembad ongeveer een week mee.

Gebruik voor grote revisies speciale pleisters uit de auto-koude vulkanisatiekit. Schuur het beschadigde gebied. Verwijder de beschermfolie van de plakzijde van de pleister. Druk de pleister stevig tegen het beschadigde gebied met een klem. Verwijder de klem na 1 uur.

Dicht de beschadigde plek op het met rubber beklede weefsel af met TRS 2002 tweecomponentenlijm.

Aanbevolen: