Hoe Bedwantsen Te Doden?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedwantsen Te Doden?
Hoe Bedwantsen Te Doden?

Video: Hoe Bedwantsen Te Doden?

Video: Hoe Bedwantsen Te Doden?
Video: Waar komen al die bedwantsen toch ineens vandaan? 2024, Maart
Anonim

Huiswantsen of bedwantsen kunnen een echte ramp zijn als ze zich in uw appartement nestelen. Overdag verstoppen ze zich op donkere, warme plekken - achter behang, in kieren in bedden, in gebarsten muren. In het donker zoeken ze naar warmbloedige dieren - ze bijten slapende dieren en mensen. Bedwantsbeten kunnen allergieën veroorzaken en je slaap en rust ontnemen. Bedwantsen kunnen het huis binnendringen langs de buitenmuren van gebouwen, ventilatieschachten, telefoondraden. Dieren en de persoon zelf kunnen drager worden van bedwantsen, omdat bedwantsen zich in kleding kunnen verstoppen. Ook meubels of elektronica kunnen een bron van infectie zijn, omdat insecten daar eitjes kunnen leggen.

Hoe bedwantsen te doden?
Hoe bedwantsen te doden?

instructies:

Stap 1

Om bedwantsen te bestrijden, moet u bij het eerste vermoeden van de aanwezigheid van deze insecten in uw appartement alle mogelijke hoekjes en gaatjes behandelen waar bedwantsen eieren kunnen leggen met azijnessentie. Bedwantsen kunnen ook niet tegen de geur van waszeep, behandel de meubels in de slaapkamer met een sterke oplossing.

Stap 2

Om het appartement te beschermen tegen het binnendringen van bedwantsen, voegt u tijdens de renovatie 20-40 g aerosol of 10% chlorofor-emulsie toe aan de emmer behanglijm. Als je al bedwantsnesten in je huis hebt gevonden, behandel ze dan met een mengsel van chlorofor-emulsie en water in een verhouding van 1 tot 4. Chlorofors is een giftige stof voor mensen, dus je moet er heel voorzichtig mee werken, met handschoenen, evenals beschermende kleding en een masker of een gasmasker.

Stap 3

Pyrethrumpoeder is onschadelijk voor de mens voor het vernietigen van bedwantsen. Strooi het op de insectennesten die je vindt. Om pyrethrumpoeder op moeilijk bereikbare plaatsen, spleten, kieren en voegen van meubels en muren te blazen, gebruikt u rubberen peren.

Stap 4

Al sinds de oudheid worden terpentijn en kerosine gebruikt om bedwantsen te bestrijden. Meng 100ml. kerosine, 100 ml. terpentijn en 20 gr. naftaleen. Gebruik een borstel om het mengsel aan te brengen op congestiegebieden en mogelijke leefgebieden van de nascoms.

Stap 5

Nadat het appartement met giftige chemicaliën is behandeld, is het noodzakelijk om het beddengoed te wassen en zorgvuldig te strijken met een heet strijkijzer. Dekens, kussens, matrassen en tapijten kunnen niet thuis worden schoongemaakt, ze moeten chemisch worden gereinigd.

Stap 6

Het is soms bijna onmogelijk om bedwantsen van besmette meubels, elektronica en boeken te verwijderen. Vaak moet je ze kwijt. Als u zelf niet van bedwantsen af kunt komen, neem dan contact op met gespecialiseerde diensten die diensten verlenen voor desinfectie en deratisering van gebouwen.

Aanbevolen: