Hoe Een Kapotte Sleutel Uit Een Slot Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kapotte Sleutel Uit Een Slot Te Verwijderen?
Hoe Een Kapotte Sleutel Uit Een Slot Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Kapotte Sleutel Uit Een Slot Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Kapotte Sleutel Uit Een Slot Te Verwijderen?
Video: Afgebroken sleutel uit een slot halen 2.0 2024, Maart
Anonim

Sloten zijn tegenwoordig erg moeilijk te openen. De sluitsystemen zijn complexer geworden, maar de sleutels zijn er niet sterker op geworden. Daarom is niemand immuun voor zo'n overlast als het breken van de sleutel in het slot.

Sim-sim, doe open
Sim-sim, doe open

Het is nodig

  • Dun puzzelbestand
  • Tang
  • Een stuk staaldraad
  • superlijm

instructies:

Stap 1

Om de afgebroken sleutel in het slot te krijgen, moet je een dunne vijl van de decoupeerzaag nemen en deze vervolgens in het slot steken, zodat de tanden van de vijl naar boven wijzen. Daarna moet u de vijl zo draaien dat deze aan de sleutel haakt. Vervolgens moet je heel voorzichtig, zonder schokken, het bestand samen met het fragment van de sleutel trekken.

Stap 2

Als er een stukje van de sleutel uit het gat steekt, kan een gewone tang achterwege blijven. Het belangrijkste is om het stuk stevig vast te pakken zodat de sleutel eruit kan worden getrokken.

Stap 3

In het geval dat het sleutelfragment van buitenaf niet zichtbaar is, dan zal de tang hier niet helpen. We moeten proberen de sleutel te verwijderen met een stuk staaldraad.

Stap 4

Als het mogelijk is om het slot te demonteren, dan is dit de beste oplossing. In dit geval kan het slot inderdaad in goede staat worden gehouden en is er minder kans op beschadiging.

Stap 5

U kunt ook proberen de sleutelchip te verwijderen met superlijm. Om dit te doen, moet u superlijm kopen, deze op de rest van de sleutel aanbrengen en deze voorzichtig in het slot steken. Druk vervolgens lichtjes op de delen van de sleutel, wacht en verwijder voorzichtig de hele sleutel. Deze sleutel kunt u later beter niet gebruiken.

Aanbevolen: