Een Sleutel Registreren In Een Intercom

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Registreren In Een Intercom
Een Sleutel Registreren In Een Intercom

Video: Een Sleutel Registreren In Een Intercom

Video: Een Sleutel Registreren In Een Intercom
Video: Intercom installation tutorial 2024, Maart
Anonim

Elke sleutel heeft zijn eigen individuele code, die werd genaaid in het stadium van de productie. Bij verlies krijgt u te maken met het probleem van het schrijven van (programmeer)sleutels. Dergelijke diensten worden geleverd door een bedrijf voor de installatie en productie van intercoms.

Een sleutel registreren in een intercom
Een sleutel registreren in een intercom

Het is nodig

  • - telefoons;
  • - interfoon;
  • - sleutels;
  • - telefoonnummer van het bedrijf.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een bedrijf dat u kunt vertrouwen. In de eerste fase is het noodzakelijk om de elektronische sleutel voor de intercom in het geheugen in te voeren, dit moet worden gedaan nadat de programmering van de abonnee-apparaatnummers is uitgevoerd. Het slot reageert dus uitsluitend op "zijn" sleutel, die eerder in het geheugen van het apparaat is ingevoerd. Dankzij de toetsprogrammeringsprocedure kunt u de veiligheid van de voordeur verhogen en zo onbevoegde toegang tot de ingang voorkomen.

Stap 2

In de regel moeten elektronische sleutels voor de intercom worden geprogrammeerd tijdens de installatie van het apparaat in de ingang. Voer daarnaast, indien nodig, nieuwe sleutelitems in het intercomgeheugen in. Sla na het programmeren ook de slotinstellingen op. In dit stadium moet u de tijd instellen om de elektromechanische installatie in te schakelen of de elektromagneet uit te schakelen.

Stap 3

Als u te maken heeft met verschillende soorten sloten, kan deze waarde aanzienlijk variëren - van een paar seconden tot een halve minuut. Test de sleutel van de intercom: het toestel moet reageren op een specifieke sleutel en niet reageren bij contact met een ander type sleutel.

Aanbevolen: