Een Toiletpot Ontstoppen?

Inhoudsopgave:

Een Toiletpot Ontstoppen?
Een Toiletpot Ontstoppen?

Video: Een Toiletpot Ontstoppen?

Video: Een Toiletpot Ontstoppen?
Video: De snelste goedkoopste en de beste manier voor iedereen om zijn wc / toilet te ontstoppen!! 2024, Maart
Anonim

Klompen in het toilet zijn zeldzaam, maar soms gebeurt er zo'n overlast. Als de verstopping niet sterk is, kan deze worden schoongemaakt met een plunjer. Maar als het toilet grondig verstopt is, is het beter om contact op te nemen met specialisten die u binnen enkele minuten en voor een klein bedrag kunnen helpen met dit probleem.

Houd je toilet schoon
Houd je toilet schoon

Het is nodig

Plunger, boor, voddenzak, zand, touw

instructies:

Stap 1

De eerste manier om de verstopping te verwijderen is met een zuiger. Als het toilet tot de rand verstopt is, verwijder dan de helft van de inhoud. Als het leeg is, voeg dan wat water toe tot het normale niveau. Installeer een grote rubberen plunjer over de brede inlaat, dicht bij de onderkant van het toilet. Druk 7-8 keer met snelle bewegingen op de zuiger en trek deze er krachtig uit. Als u een gorgelend geluid hoort, betekent dit dat de plug is verdwenen en dat het water snel tot het normale niveau zal dalen. Als het water er beetje bij beetje uit komt en de plug daarom niet volledig is schoongemaakt, moet u de procedure herhalen.

Stap 2

Als je een verstopte leiding in het toilet of een verstopping in het waterslot hebt, kun je deze schoonmaken, het belangrijkste is om niet te wanhopen. Het beste hulpmiddel voor het opruimen van rioolverstoppingen wordt beschouwd als een boormachine. Schuif hiervoor een stuk kabel uit de trommel en draai het slot vast. Begin de trommel voorzichtig te draaien, terwijl het uiteinde van de kabel in het riool begint te komen en de verstopping die erin is gevormd oplost.

Stap 3

Maak een voddenzak, vul deze met zand en knoop hem stevig vast om te voorkomen dat hij eruit loopt. Bind de zandzak aan het uiteinde van het touw en laat hem in het toilet zakken. Druk op de hendel en spoel het water weg, het zal de zak in de trechter van de toiletpot dragen en de verstopping in het waterslot wordt verbroken.

Aanbevolen: