Hoe Leer Van Een Pen Te Pellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Van Een Pen Te Pellen?
Hoe Leer Van Een Pen Te Pellen?

Video: Hoe Leer Van Een Pen Te Pellen?

Video: Hoe Leer Van Een Pen Te Pellen?
Video: 27 EENVOUDIGE GOOCHELTRUCS 2024, Maart
Anonim

Vaak laten kinderen tijdens het spelen sporen van een balpen achter op leren meubels, of maakt een "moderne pen" in een leren tas vanzelf "inscripties". Het verwijderen van inktsporen van de huid zonder het product te beschadigen is vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar een paar tips op te volgen.

Hoe leer je van een pen te pellen?
Hoe leer je van een pen te pellen?

instructies:

Stap 1

Knip een stukje plakband (scotch tape) op maat van de inktvlek en plak dit stevig tegen het oppervlak van het product. Verwijder vervolgens voorzichtig de tape en "veeg" de rest af met een grove rubberen band.

Stap 2

Neem een acetonvrije nagellakremover en breng aan op een wattenschijfje. Wrijf zachtjes over de vlek, dep vervolgens de inktstrepen en droog het huidoppervlak. Aandacht! De nagellakremover moet vrij zijn van aceton, anders kan er een andere vlek op de huid achterblijven.

Stap 3

Verdun 10% alcohol en gebruik een spons om de balpenmarkering af te wassen. Veeg het gereinigde gebied af met een spons met warm water en veeg het vervolgens droog met een servet.

Stap 4

Probeer Colonil Leather and Suede Shampoo, meestal verkrijgbaar bij schoenenwinkels. Het moet als reinigingsmiddel worden gebruikt en na het aanbrengen van het huidoppervlak met water worden afgespoeld.

Stap 5

Gebruik Salamandr kleurloze schoensmeer. Dep eerst wat van de crème op een spons of wattenbolletje en veeg de vlek dan voorzichtig weg. Het is beter om de spons die bij de crème zit niet te gebruiken, deze heeft te grove vezels en kan het huidoppervlak beschadigen.

Stap 6

Gebruik SA8 Solutions Stain Pre-Removal Spray. Het heeft een frisse citrusgeur en is uitstekend in het verwijderen van sporen van sauzen, lippenstift, zweet, olie en balpennen. Spuit de vlek in en veeg de resterende vlek af met een vochtige spons.

Stap 7

Als alle bovenstaande methoden te ingewikkeld voor u leken of niet het gewenste resultaat gaven, neem dan uw toevlucht tot de meest betrouwbare manier om inktvlekken uit leerproducten te verwijderen. Breng hand- of gezichtscrème aan op de vlek en wacht 2-3 minuten. Verwijder daarna voorzichtig de resterende crème met een schoon, droog wattenschijfje. Spoel dit deel van uw huid indien nodig af met warm water.

Aanbevolen: