Een Pand Voor Een Winkel Vinden

Inhoudsopgave:

Een Pand Voor Een Winkel Vinden
Een Pand Voor Een Winkel Vinden

Video: Een Pand Voor Een Winkel Vinden

Video: Een Pand Voor Een Winkel Vinden
Video: Steeds meer kinderen beginnen een eigen bedrijf 2024, Maart
Anonim

Het kiezen van de juiste ruimte voor uw winkel is een belangrijke marketingtruc. Vaak hangt er veel meer af van de locatie van het bedrijf dan de eigenaar denkt. Bij het kiezen is het belangrijk om rekening te houden met de interesses van je doelgroep en haar mogelijkheden. Het zoeken gaat het gemakkelijkst via bekende commerciële vastgoeddatabases op internet.

Een pand voor een winkel vinden
Een pand voor een winkel vinden

instructies:

Stap 1

Beoordeel je doelgroep. Het hangt sterk af van wat je verkoopt. Een kleine kruidenierswinkel met een gemiddeld prijsniveau zorgt ervoor dat bijna alle bewoners van nabij gelegen huizen er naar binnen gaan. De schoenenboetiek zal bezocht worden door een bepaalde kring van vermogende mensen. Dienovereenkomstig moet het pand geschikt zijn voor een bezoek door een bepaalde categorie kopers.

Stap 2

In dit opzicht is het handig om een winkel in de buurt van winkels van deze klasse te vinden (niet noodzakelijkerwijs concurrenten, bijvoorbeeld een dure supermarkt kan naast boetieks worden geopend). Veel mensen doen in de regel liever veel in één keer dan dat ze bij een bepaalde winkel langsgaan voor boodschappen of alleen voor kleding. Analyseer daarom de kaart met winkellocaties die door dezelfde doelgroep als de uwe worden gebruikt.

Stap 3

Het is aan te raden dat je kamer niet in een zijstraat ligt, maar aan de straat. Dit maakt het gemakkelijker om het uithangbord te plaatsen, bovendien hoeft u geen geld uit te geven aan advertenties op het asfalt die naar de winkel wijzen.

Stap 4

Het moet gemakkelijk zijn om de winkel te benaderen of er naartoe te rijden. Daarom is het belangrijk dat er een drukke straat, metrostation of halte voor grondtransport in de buurt van uw winkel is. Let bij het kiezen van een pand op de mogelijkheid om in de buurt van de toekomstige winkel te parkeren.

Stap 5

De eenvoudigste manier om naar panden te zoeken is via internet - via de bestaande databases van commercieel vastgoedverhuur. Het is raadzaam om de hulp in te roepen van advocaten die zich bezighouden met onroerendgoedtransacties, aangezien de geselecteerde panden moeten worden gecontroleerd op juridische zuiverheid en een huurovereenkomst moeten sluiten.

Stap 6

Houd er rekening mee dat niet alle aanbiedingen op internet juist zijn. Wees daarom voorbereid op het feit dat sommige van de geplaatste aanbiedingen niet in de natuur bestaan, ze dienen gewoon als advertentie voor de site. Als u plotseling zeer lage huurprijzen voor een fatsoenlijk pand ziet, betekent dit dat het pand behoorlijk problematisch kan zijn - zowel vanuit de juridische als de operationele kant. Controleer daarom in dergelijke gevallen deze en alle documenten bijzonder zorgvuldig.

Aanbevolen: