Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Huisvesting Voor Een Jong Gezin?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Huisvesting Voor Een Jong Gezin?
Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Huisvesting Voor Een Jong Gezin?

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Huisvesting Voor Een Jong Gezin?

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Huisvesting Voor Een Jong Gezin?
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, Maart
Anonim

Eigen huisvesting is een belangrijk onderdeel van een succesvolle gezinsrelatie voor een jong stel. Maar wat als u geen eigen appartement heeft? Hypotheken voor jonge gezinnen kunnen hierbij helpen.

Hoe een lening te krijgen voor huisvesting voor een jong gezin?
Hoe een lening te krijgen voor huisvesting voor een jong gezin?

Het is nodig

  • - paspoorten van man en vrouw;
  • - attesten van inkomen;
  • - werkboeken.

instructies:

Stap 1

Kijk of er speciale voordelen zijn voor jonge gezinnen in uw regio. Ze kunnen een serieuze premie zijn voor de aankoop van uw appartement of huis. Dergelijke informatie kan u worden bezorgd bij de dienst sociale bescherming van de bevolking van uw woonplaats.

Stap 2

Bestudeer de voorwaarden van de grote banken. Internetsites en verschillende catalogi van leningaanbiedingen helpen u hierbij, bijvoorbeeld op de internetsite www.banki.ru. Let niet alleen op de rente, maar ook op de voorwaarden - de minimumleeftijd voor het verkrijgen van een lening, de mogelijkheid om het aantrekken van een medelener, de noodzaak van een eerste betaling … Selecteer meerdere kredietinstellingen met voor jou de meest interessante voorwaarden.

Stap 3

Bereid documenten voor voor alle geselecteerde banken. Naast uw paspoort moet u een gewaarmerkte kopie van het werkboek maken met stempels en handtekeningen op elke pagina van het duplicaat. De resultatenrekening moet worden opgesteld in de vorm van 2NDFL, maar sommige kredietinstellingen zijn bereid een document op het briefpapier van de bank te accepteren dat het werkelijk ontvangen salaris aangeeft.

Stap 4

Kom persoonlijk naar de geselecteerde bank. Wilt u iemand als medekredietnemer betrekken, bijvoorbeeld een echtgenoot, echtgenote of een van de ouders, dan moet hij ook met u meekomen en de leningaanvraag ondertekenen. Een bankmedewerker kan u adviseren en beoordelen wat uw mogelijkheden zijn om de gewenste lening te krijgen.

Stap 5

Na het bestuderen van uw aanvraag kan de kredietfunctionaris u een antwoord geven of de bank akkoord is gegaan met het verstrekken van een lening. Als u akkoord gaat, moet u de documenten van het appartement naar de bank overmaken. De overdracht van rechten op het onroerend goed zal geschieden met het opleggen van lasten op het appartement dat in de hypotheek is opgenomen.

Aanbevolen: