Hoe Een Appartement Te Huren Als Er Geen Aanbetaling Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Appartement Te Huren Als Er Geen Aanbetaling Is?
Hoe Een Appartement Te Huren Als Er Geen Aanbetaling Is?

Video: Hoe Een Appartement Te Huren Als Er Geen Aanbetaling Is?

Video: Hoe Een Appartement Te Huren Als Er Geen Aanbetaling Is?
Video: Antalya hotel voor een comfortabel verblijf tijdens de aankoop van een appartement 2024, Maart
Anonim

Wanneer u de wens heeft om een appartement te kopen, maar niet het geld heeft om de aanbetaling te doen, zoals de voorwaarden van de hypothecaire lening vereisen, is dit niet altijd een onoverkomelijke belemmering. De mogelijkheid om een appartement te huren, als er geen aanbetaling is, bestaat voor de gelukkigen die een stabiel en hoog inkomen hebben.

Hoe een appartement te huren als er geen aanbetaling is?
Hoe een appartement te huren als er geen aanbetaling is?

instructies:

Stap 1

Vóór het begin van de crisis van 2008 boden veel banken speciale programma's aan die voorzagen in een lening zonder een aanbetaling te doen. Ze zijn momenteel opgeschort, maar als de economische situatie stabiliseert, kunnen banken deze programma's hervatten. Vraag voor het geval dat uw bank of er een mogelijkheid is om lid te worden van een dergelijk leenprogramma.

Stap 2

U kunt een lening krijgen zonder aanbetaling als u al een appartement bezit dat aan de bank kan worden gehypothekeerd. Niet alle kredietinstellingen bieden zo'n mogelijkheid, dus daar zul je ook naar moeten zoeken. Houd er rekening mee dat geen enkele bank u 100% van het vereiste bedrag zal verstrekken, in het beste geval 70-80% van de marktwaarde van de woning die als onderpand wordt aangeboden. In dit geval hangt het maximale bedrag van het geleende bedrag ook af van het inkomen van de kredietnemer, d.w.z. de jouwe. Nog een voorwaarde: de verhypothekeerde woning moet zich in dezelfde wijk of regio bevinden als waar de schuldeisersbank gevestigd is.

Stap 3

Een andere manier om een appartement te nemen, als er geen aanbetaling is, is door twee hypotheken tegelijk te nemen. Door het te gebruiken, kunt u uw kansen voor het kopen van een groter woonoppervlak aanzienlijk vergroten. Neem twee hypotheken, de eerste tegen de eerste tranche die door de bestaande woning wordt gedekt en de tweede tegen de zekerheid van het appartement dat u gaat kopen. Als u deze methode niet bij één bank implementeert, combineer dan leningen die zijn uitgegeven bij twee verschillende kredietinstellingen.

Stap 4

Zelfs als u geen onroerend goed met hypotheek bezit, probeer het bedrag dat u nodig heeft voor de aanbetaling te krijgen via een programma voor consumentenleningen. Toegegeven, in dit geval zijn er extra nadelen: bij het verkrijgen van dergelijke leningen houden banken alleen rekening met officieel bevestigde inkomsten, de looptijd van consumentenleningen is meestal korter dan hypothecaire leningen en grote bedragen die ervoor worden verstrekt, vereisen eigendomszekerheid.

Aanbevolen: