Hoe U Een Hypotheeksubsidie kunt Krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Hypotheeksubsidie kunt Krijgen?
Hoe U Een Hypotheeksubsidie kunt Krijgen?

Video: Hoe U Een Hypotheeksubsidie kunt Krijgen?

Video: Hoe U Een Hypotheeksubsidie kunt Krijgen?
Video: Wat is een lineaire hypotheek en hoe werkt het? Uitleg lineaire hypotheek | Funda 2024, Maart
Anonim

Hypotheekleningen in Rusland en in veel andere landen zijn misschien wel de meest voorkomende vorm van individuele woningbouw. Niet iedereen die zich tot deze methode wendt om hun eigen huis te verwerven voor hulp, is zich ervan bewust dat de regering van de Russische Federatie sinds 2006 de regels heeft goedgekeurd voor het verlenen van hulp aan sommige gezinnen - subsidies.

Hoe u een hypotheeksubsidie kunt krijgen?
Hoe u een hypotheeksubsidie kunt krijgen?

Het is nodig

  • - aanvraag (twee exemplaren);
  • - huwelijksakte (indien het huwelijk nog van kracht is);
  • - documenten die de identiteit bevestigen van alle burgers die in het gezin wonen;
  • - een document dat het recht van een jong gezin bevestigt om hun levensomstandigheden te verbeteren;
  • - documenten over het inkomen van alle gezinsleden;
  • - documenten over het bedrag van de betalingen voor nutsvoorzieningen en huisvesting van de laatste maand, en over de afwezigheid van achterstallige schulden voor nutsvoorzieningen en huisvesting;
  • - documenten (of kopieën daarvan) die het recht op uitkeringen tegen betaling van huisvesting en huisvestingsdiensten bevestigen voor alle gezinsleden die op de plaats van inschrijving zijn ingeschreven;
  • - een uittreksel uit het huisboek;
  • - documenten (of kopieën daarvan) waaruit het burgerschap van de Russische Federatie van de aanvrager en zijn familieleden blijkt (paspoort voor een volwassene, geboorteakte voor een kind).

instructies:

Stap 1

Om een hypotheekrenteaftrek te krijgen, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan: de leeftijd van de echtgenoten mag niet ouder zijn dan 30 jaar; het gezin moet over voldoende middelen beschikken om de huisvesting boven de subsidie te betalen; het gezin moet erkend zijn met behoefte aan extra woonruimte en minimaal vijf jaar in de stad wonen waar u de subsidie wilt ontvangen. Op hoeveel subsidie u kunt rekenen, hangt af van de gemiddelde kosten per vierkante meter woning in uw gemeente en of u kinderen heeft. Ook wordt rekening gehouden met de grootte van de totale woonruimte waar u recht op heeft, afhankelijk van de grootte van uw gezin.

Stap 2

Schrijf een aanvraag voor subsidie in twee exemplaren (het tweede exemplaar, met de datum van aanvaarding van de aanvraag, moet aan u worden geretourneerd). Neem contact op met de afdeling huisvesting op de plaats van inschrijving om documenten (of kopieën daarvan) met betrekking tot de huisvestingssector te verkrijgen. Ontvang documenten op uw werkplek die uw inkomen bevestigen.

Stap 3

Dien alle benodigde verzamelde documenten in bij uw lokale overheid. Verwacht een schriftelijke reactie. Hij moet binnen tien dagen na de aanvraagdatum komen, na controle van de door u verstrekte gegevens.

Aanbevolen: