Hoe Schrijf Je Een Aanvraag Voor Het Ter Beschikking Stellen Van Een Perceel

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Aanvraag Voor Het Ter Beschikking Stellen Van Een Perceel
Hoe Schrijf Je Een Aanvraag Voor Het Ter Beschikking Stellen Van Een Perceel

Video: Hoe Schrijf Je Een Aanvraag Voor Het Ter Beschikking Stellen Van Een Perceel

Video: Hoe Schrijf Je Een Aanvraag Voor Het Ter Beschikking Stellen Van Een Perceel
Video: Instructie voor het indienen van een tegemoetkomingsaanvraag in MijnFaunazaken van BIJ12 2024, Maart
Anonim

Sommige burgers hebben recht op gratis percelen. Neem contact op met uw lokale overheid om te zien of u in aanmerking komt voor de categorie mensen die deze mogelijkheid heeft. Specificeer de lijst met documenten die nodig zijn om land te verkrijgen en schrijf een aanvraag. Naast het gratis verwerven van onroerend goed, kan iedereen een perceel grond kopen of gebruiken onder het recht van erfpacht.

Hoe schrijf je een aanvraag voor het ter beschikking stellen van een perceel
Hoe schrijf je een aanvraag voor het ter beschikking stellen van een perceel

instructies:

Stap 1

Vul de aanvraagkop in. Vermeld in de rechterbovenhoek de achternaam en initialen van het hoofd van de lokale overheid, de naam van de nederzetting. Schrijf dan namens wie de aanvraag is ingediend en de gegevens van uw paspoort: serie, nummer, wanneer en door wie het document is ontvangen, plaats van definitieve inschrijving. Als de aanvraag wordt ingediend vanuit een onderneming, moet u de naam van de rechtspersoon vermelden. Schrijf hieronder uw contactgegevens.

Stap 2

Vergroot het doel van uw beroep op het hoofd van de administratie. Schrijf uw voornaam, patroniem en achternaam. Vermeld vervolgens de essentie van het verzoek, in dit geval de wens om het perceel kosteloos in eigendom te krijgen. Als u van plan bent grond te kopen of te leasen, geef dan de bestemming van de woning aan, bijvoorbeeld voor individuele bouw- of seizoenswerkzaamheden.

Stap 3

Motiveer de reden waarom u het land kunt claimen. In de Russische Federatie hebben bepaalde categorieën burgers recht op gratis land: deelnemers aan de Tweede Wereldoorlog, militairen, grondgebruikers, grote gezinnen en gezinnen met een laag inkomen.

Stap 4

WWII-veteranen, WWII-luchtverdedigingswerkers, WWII-thuisfrontwerkers en degenen die gewond zijn geraakt tijdens het beleg van Leningrad kunnen landpercelen krijgen voor de bouw, zomerhuisjes en tuinieren. Na 10 jaar werken of na pensionering kunt u gratis land krijgen voor militairen.

Stap 5

Voor mensen die land hebben ontvangen vóór de ineenstorting van de USSR, is er ook een mogelijkheid om het gratis te registreren. Geef in dit geval het gebied van de site en de locatie aan.

Stap 6

Arme gezinnen hebben recht op percelen in overeenstemming met bepaalde wetten die in een bepaalde regio zijn aangenomen. Gezinnen met drie of meer kinderen hebben het recht op gratis grondbezit in overeenstemming met het bevel van de president.

Stap 7

Geef de specifieke reden aan waarom u grond zou moeten krijgen. Onderteken de aanvraag met een persoonlijke handtekening en de datum waarop het document is opgemaakt.

Aanbevolen: