Hoe Krijg Je Een Perceel Voor Een Oorlogsveteraan?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Perceel Voor Een Oorlogsveteraan?
Hoe Krijg Je Een Perceel Voor Een Oorlogsveteraan?

Video: Hoe Krijg Je Een Perceel Voor Een Oorlogsveteraan?

Video: Hoe Krijg Je Een Perceel Voor Een Oorlogsveteraan?
Video: Een partner op uitzending: met je ziel onder je arm naar bed 2024, Maart
Anonim

Percelen worden verstrekt aan burgers voor het runnen van hun eigen huishouden, individuele woningbouw, voor tuinen en moestuinen. In overeenstemming met de landcode van de Russische Federatie moeten alle percelen tegen een vergoeding worden verstrekt. Als er een certificaat is dat de status van veteraan van militaire operaties bevestigt, worden de artikelen 3, 122 en 199 van de federale wet van kracht. Veteranen en strijders hebben het voorrangsrecht om gratis een perceel te krijgen, maar wie het eerst komt, het eerst maalt.

Hoe krijg je een perceel voor een oorlogsveteraan?
Hoe krijg je een perceel voor een oorlogsveteraan?

Het is nodig

  • - aanvraag bij de lokale overheid;
  • - paspoort;
  • - attest van een veteraan, of deelnemer (veteraan) van vijandelijkheden.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw lokale overheid om op de wachtlijst voor een perceel te worden geplaatst. Je hebt het recht om gratis land te krijgen en hebt een voordeel ten opzichte van iedereen op de wachtlijst, maar je moet nog een bepaalde tijd wachten.

Stap 2

Schrijf een verklaring. Voeg een kopie en origineel legitimatiebewijs van een veteraan of strijder toe. Veteranen en strijders in de zone van het gewapende conflict in Tsjetsjenië van december 1994 tot december 1996 genieten het voorkeursrecht in de noordelijke Kaukasus sinds augustus 1999.

Stap 3

De beslissing over het voorkeursrecht om een perceel aan u toe te wijzen, wordt genomen door het gemeentebestuur. In sommige regio's wordt het gratis recht op een perceel geregeld door regionale wetten.

Stap 4

U moet de aangeboden site gebruiken voor het beoogde doel, dat zal worden aangegeven in de resolutie van de lokale overheid. Dat wil zeggen, als u grond krijgt voor de bouw, dan bent u verplicht om er een huis op te bouwen, als voor een tuin of moestuin, dan kan een huis worden gebouwd, maar het zal niet tot de objecten van een kapitaalstructuur behoren, dat wil zeggen, het zal geen onroerend goed zijn en het terrein moet worden gebruikt voor een tuin en een moestuin.

Stap 5

U krijgt ook een belastingvrijstelling. Dit wordt bepaald door artikel 391 van het belastingwetboek van de Russische Federatie. De niet-belastbare belastinggrondslag is 10 duizend roebel. Dit voordeel wordt aan u verstrekt als de site permanent in gebruik of eigendom is.

Stap 6

Als u een perceel heeft gekregen voor eigendom of eeuwigdurend gebruik om te profiteren van het belastingkrediet, neem dan contact op met het Federaal Bureau voor Unified Kadaster, Kadaster en Cartografie. Bel een technicus, voer de enquêteprocedure uit. Registreer de site bij het aangewezen centrum. Neem een uittreksel uit het kadastraal paspoort en een kopie van het kadastrale plan.

Stap 7

Neem met deze documenten contact op met het Federale Bureau van het Registratiecentrum, registreer eigendomsrechten of registreer een overeenkomst voor onbeperkte verhuur van een perceel.

Aanbevolen: