Efestio - Internationaal Vastgoedportaal

Inhoudsopgave:

Efestio - Internationaal Vastgoedportaal
Efestio - Internationaal Vastgoedportaal

Video: Efestio - Internationaal Vastgoedportaal

Video: Efestio - Internationaal Vastgoedportaal
Video: EFESTIO Live Stage - London 2024, Maart
Anonim

Efestio is een internationaal vastgoedportaal waarmee u huizen, appartementen, appartementen, kantoren, winkels, magazijnen over de hele wereld kunt kopen of verkopen. De website van Efestio is gericht op zowel verkopers als kopers van vierkante meters.

Efestio - internationaal vastgoedportaal
Efestio - internationaal vastgoedportaal

Kort over de voordelen van de bron efestio.com:

  • Vastgoedaanbiedingen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën volgens de categorie van woonkwaliteit: "premium", "luxe", primaire huisvesting, enz.
  • Servicedekking - verschillende landen, u kunt vertrouwd raken met aanbiedingen van prijzen voor vierkante meters in verschillende landen. Om dit te doen, hoeft u niet te zoeken naar gespecialiseerde onroerendgoedsites in een bepaald land. U kunt eenvoudig prijzen per vierkante meter in verschillende landen vergelijken terwijl u op dezelfde bron werkt.
  • De advertenties gaan vergezeld van foto's van hoge kwaliteit, met behulp waarvan u de buitenkant en het interieur van het te koop aangeboden onroerend goed kunt beoordelen.
  • U kunt de prijs van woningen in verschillende landen vergelijken om de beste optie voor uzelf te vinden.
  • Er is een handig formulier voor het zoeken naar interessant onroerend goed.
Beeld
Beeld

Startpagina

We raden je aan om vanaf hier aan de slag te gaan met het Efestio-portaal. Hier kunt u in de zoekbalk direct het type gewenste woning en de stad waar u een woning wilt kopen ingeven. Het systeem toont onmiddellijk alle vastgoedopties die overeenkomen met de gevraagde stad.

Service zoeken

U kunt niet alleen zoeken naar woonruimte, maar ook naar aanverwante diensten. Bijvoorbeeld een metselaar, binnenhuisarchitect, belegger, verzekeraar, notaris, architect, professioneel schoonmaakbedrijf, hovenier. Elk van de diensten wordt op een kaart weergegeven, zodat u precies kunt zien waar de gewenste specialist zich bevindt.

Beeld
Beeld

Meest populaire plaatsen

Als je naar Efestio bent gekomen om gewoon een leuke tijd te hebben en onderweg de vastgoedmarkt te verkennen, dan hoef je je hier niet te vervelen. U kunt de sectie "meest populaire plaatsen" zien, hier zijn zes grote banners met de namen van de steden, die de meeste advertenties hebben voor de verkoop van onroerend goed. De prijs per vierkante meter onroerend goed in deze steden wordt direct getoond.

Iets lager in de vorm van een lijst zijn andere populaire regio's op het gebied van verkoop van onroerend goed. Het aantal advertenties dat met één klik kan worden bekeken, wordt meteen aangegeven.

Sectie "Nieuw"

Hier zijn de nieuwste aanbiedingen die zojuist op de site zijn verschenen. Ze worden gemengd per stad, gebied, eigendomscategorie. Het enige criterium voor dit onderdeel is de deadline voor het toevoegen van een advertentie op de Efestio-website. U bent misschien de eerste die een dringende advertentie ziet voor de verkoop van onroerend goed tegen een spotprijs.

Premie

In deze rubriek worden elitewoningen verkocht, die zich onderscheiden door een grote oppervlakte, een succesvolle competitieve ligging en de aanwezigheid van bijzondere leefomstandigheden. De aanbiedingen staan op een kaart van Europa met de prijs van het object in euro's.

Eerstelijns huisvesting

Vastgoed aan zee trekt een aanzienlijk aantal investeerders aan, daarom zijn de voorstellen in een aparte categorie ondergebracht. Vierkante meters zijn verdeeld per land: Turkije, Thailand, Spanje, Cyprus, Italië. Populaire woningen in wereldberoemde resorts worden hieronder weergegeven.

Beeld
Beeld

Filters voor vastgoedselectie

Uit honderden aanbiedingen voor het land of de categorie onroerend goed gekozen door de koper, kunnen alleen die worden geselecteerd die overeenkomen met de wensen. Hiervoor zijn de volgende filters beschikbaar op het Efestio-portaal:

  • Prijs - aangegeven in euro's voor het hele pand.
  • Oppervlakte.
  • Indeling - u kunt het aantal woonkamers, badkamers, slaapkamers specificeren.
  • Afstand - de koper kiest de afstand van het object tot de stad, luchthaven, zee, haven.
  • Het uitzicht vanuit de ramen is richting de zee, de bergen, het bos.
  • Extra kenmerken van het pand - de aanwezigheid van een open haard, kelder, lift, tuin, zwembad, barbecue, enz.

Beschrijving van elk pand

Als je geïnteresseerd bent in een appartement, huis, zoals een kantoor of een huisje aan zee, klik er dan brutaal op. U krijgt een gedetailleerde beschrijving ervan met specificaties aangeboden. Er is ook een rekenmachine beschikbaar om de maandelijkse betaling te berekenen als u onroerend goed met een hypotheek wilt kopen.