Welk Vastgoed Is Het Meest Winstgevend Om In Te Investeren?

Inhoudsopgave:

Welk Vastgoed Is Het Meest Winstgevend Om In Te Investeren?
Welk Vastgoed Is Het Meest Winstgevend Om In Te Investeren?

Video: Welk Vastgoed Is Het Meest Winstgevend Om In Te Investeren?

Video: Welk Vastgoed Is Het Meest Winstgevend Om In Te Investeren?
Video: HOE VERDIEN JE 515.000 EURO MET EEN VASTGOEDDEAL IN 10 MINUTEN TIJD?Vastgoeddeal onder marktwaarde? 2024, Maart
Anonim

Vastgoed blijft volgens experts een van de meest winstgevende manieren om geld te investeren. Tegelijkertijd is het, zoals economen opmerken, het meest winstgevend om niet in overzees onroerend goed te investeren, maar in Russisch onroerend goed, waarnaar een gestaag groeiende vraag is. De keuze aan opties is vrij groot - commercieel of voorstedelijk onroerend goed, onroerend goed op de secundaire of primaire markten.

Welk vastgoed is het meest winstgevend om in te investeren?
Welk vastgoed is het meest winstgevend om in te investeren?

instructies:

Stap 1

Commercieel vastgoed is voor de meeste kleine beleggers onbereikbaar. Als u het bovendien te huur koopt als een bron van constant en stabiel inkomen, moet u er rekening mee houden dat de vraag zal worden beïnvloed door economische crises. Tijdens deze periode weigeren veel huurders van winkel- en kantoorpanden hun contract te verlengen. In deze niche zijn de meest winstgevende investeringen kleine panden met een oppervlakte tot 100 vierkante meter, die altijd kunnen worden verhuurd als winkel of klein kantoor. Dergelijk commercieel vastgoed blijft bij elke economische schok liquide.

Stap 2

Een winstgevende investering in voorstedelijk vastgoed is de aankoop van een stuk grond in een veelbelovend gebied voor individuele woningbouw. Binnen 5-6 jaar kunnen de kosten van een dergelijke site verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Vanuit het oogpunt van voordelen zullen percelen met huizen aantrekkelijk zijn voor investeerders in het geval dat hun kosten niet hoger zijn dan 2,5-3 miljoen roebel - het is zo'n onroerend goed waar veel vraag naar is onder gepensioneerden die appartementen willen verkopen in de stad en dichter bij het land.

Stap 3

Op de secundaire markt zal de meest winstgevende investering een economy class-appartement zijn. Ondanks de relatief lage prijs is er altijd vraag naar dergelijke woningen, ook als panden die verhuurd kunnen worden. In dit geval moet u natuurlijk een appartement kopen in een grote stad met een ontwikkelde industriële infrastructuur - er zal geen tekort zijn aan mensen die het willen huren. Een- en tweekamerappartementen zijn in trek bij de meerderheid van jonge gezinnen, ongeacht de locatie, als de meest betaalbare woningen in financiële termen, en de prijsstijging ervoor bedraagt jaarlijks ongeveer 20%.

Stap 4

Maar het is het meest rendabel om te investeren in deelbouw, hoewel dit voordeel mede te danken is aan de verhoogde risico's die gepaard gaan met de verlenging van de bouwperiode en de betrouwbaarheid van de ontwikkelaar. Door dergelijk onroerend goed te kopen in het stadium van het graven van een put, al op het moment dat het object in gebruik wordt genomen, kunt u tot 30-40% van de initiële kosten van appartementen verdienen. Ondanks de intensieve nieuwbouw blijft de vraag naar dergelijk vastgoed volgens experts nog 10-15 jaar stabiel. Dit is niet alleen te wijten aan de lage prijzen in de eerste fasen, maar ook aan het feit dat veel gezinnen woningen in oude gebouwen verkopen en nieuwe appartementen kopen met een modernere en handigere indeling. In dit geval is het beter om te investeren in een appartement in complexe gebouwen, waar de volledige sociale infrastructuur zal worden voorzien.

Aanbevolen: