Hoe Huur Je Een Land Op Lange Termijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Huur Je Een Land Op Lange Termijn?
Hoe Huur Je Een Land Op Lange Termijn?

Video: Hoe Huur Je Een Land Op Lange Termijn?

Video: Hoe Huur Je Een Land Op Lange Termijn?
Video: Wat doet de huizenmarkt de komende 20 jaar? 2024, Maart
Anonim

Langlopende erfpacht is het ter beschikking stellen van percelen voor vijf of meer jaar. De maximale geldigheidsduur is 49 jaar. Een dergelijke huurovereenkomst moet worden geformaliseerd door een overeenkomst en geregistreerd bij de relevante autoriteiten.

Hoe huur je een land op lange termijn?
Hoe huur je een land op lange termijn?

instructies:

Stap 1

Ga naar het lokale bestuur. Vul een aanvraag voor erfpacht in. Je moet aan de lijn worden gezet. Toegegeven, je zult heel lang moeten wachten. Dit geldt vooral voor grote steden en hun buitenwijken, waar nogal wat mensen zijn die land willen huren: honderden en zelfs duizenden mensen.

Stap 2

Doe mee aan een speciale veiling. De huurder die op de veiling het recht heeft gekregen om grond te pachten, krijgt ook het wettelijke recht om dit perceel op te bouwen en te transformeren.

Stap 3

Sluit een langjarig huurcontract af op een perceel waarop u een woning bezit. Voor een dergelijke situatie is er een speciale procedure voor registratie. Voornoemde persoon kan dit perceel te huur krijgen zonder veiling en bieding, in een bedrag dat voldoende is voor de normale werking en exploitatie van gebouwen.

Stap 4

Vul op eigen kosten de nodige documenten in voor de aan u verstrekte site. Krijg technische documenten voor het land en ga dan naar het Federale Bureau voor Unified Kadaster, Kadaster en Cartografie. Daar wordt uw perceel geregistreerd en krijgt u een uittreksel uit het kadastraal paspoort en een kopie van het kadastrale plan.

Stap 5

Ga met de verzamelde documenten naar de administratie. Vul een aanvraag voor erfpacht in op een specifiek formulier en sluit een huurovereenkomst. Voeg ontvangstbewijzen bij voor de betaling van de staatsbelasting voor de registratie van rechten op grond, evenals voor de registratie van een perceel voor pacht.

Stap 6

Ga dan naar uw lokale Federale Registratiedienst (FRS). De huurovereenkomst voor het perceel zal worden geregistreerd binnen een maand vanaf de datum van indiening van alle documenten en zal worden opgenomen in het Unified State Register of Rights. Voor eeuwigdurende (permanente) erfpachtovereenkomsten is rijksregistratie niet vereist.

Aanbevolen: